|
Ах тие незгодни детски прашања... |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секако, за болдираното. Еве мене ми текнува дека многу ме интересираше како тоа внатрешните органи ни стојат во телото, секое на своето место, врзани ли се со нешто и оти не шетаат (како по патишта) па да си ги менуваат местата. Изгледа сум си мислела тоа внатре се ни е празно и си пливка кое како сака... |
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,na koja vozrast bea koga improvizirashe so cvekjinja i polenoviot prav?
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На 6 и 8 години кога веќе можат да разберат. И порано прашуваа, и не ги оставав без одговор, ама не одев толку во детали. |
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
затоа што ова е дезинформација и целосна невистина, овде се наметнува прашањето: со овој одговор им правиме добро на децата (за да бидат среќни) или сопствена услуга и после овој одговор ако добиеш прашање: а ако не им ставиме храна, ќе плачат ли? |
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
valjda se mi bilo jasno. a onoj gore shto prashuval e navistina originalno, barem ja ne sum cul nekoe dete takvo neshto da prashalo. |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти не паметиш, ама си ги прашал ли родителите дали тие паметат можеби? Мене на пример моите ми рекле дека сум ги бомбардирала со прашања и сум била исти удав како што се сега и моите. Демек ми се враќа. Изменето од Анастеа - 13.Февруари.2014 во 11:04 |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
- Мамо, ако тргнеме со колата, за колку време ќе стигнеме до месечината? - А бе мамино, нема пат до месечината за со кола. (Па тука следува некакво објаснување за брзината на светлината, за оддалеченоста, за вселенски бродови и светлосни години...) - Аааа разбрав. Значи светлината што ја гледаме од сонцето мора да вози многу брзо за да стигне до нас до земјата. - Да мамино, има еден термин што се вика “брзина на светлината“ и... - Ааааааа. Ако има брзина на светлината значи мора да има и брзина на темнината, а? |
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што е разликата мегу се зафркава и се заебава
|
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
sikter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....koga ke mu objasnish na deteto kako se cepi atomot....sigurno e vreme vekje.
|
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не сум во CERN, во NASA сум. Ти па да не мислиш којзнае како научно го објаснив? Е прашањето за брзината на темнината ме остави ваква |
||
sikter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa i temninata e fizichki poim , t.e...nedostatok na svetlina .
kako shto svetlosta ima intenzitet taka i temninata ima. i chitni neshto i za higzoviot bizon, za da ne ostanesh ,pak, so otvorena usta na nekoe nevino detsko prashanje. |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За Хигзовиот бозон веќе сум спремна... мислам де Ама за брзината на темнината не бев, си признавам. |
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
decata ne samo shto ke bidat srekni,ke se nauchat na odgovornost... ako ne im stavime hrana,ima da gi nema |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
Crna Arapina
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па случка во маркет
детенце мало на мајка си вика мамо сакам вакви мастики да ми купиш и покажува накај кондомите хахахах смешки беше
|
||
Train hard,Fight easy !
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |