|
Врска со сиромашен дечко/девојка? |
Внеси реплика | страница <1 23456 23> |
Автор | |
^^*Slatki4ka*^^
Нов член Регистриран: 04.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka parite ne se nekoj golem faktor vo ljubovta !!!ako postoi ljubovta parite se najmalku vazni !!!
|
|
SIMPLE I'M THE BEST
|
|
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A jas mislam deka lugjeto vekje preteruvaat so gledanjeto na shpanski serii!!!!!!!..... Pa choveche, vo koj svet zhiveeme??!?! Pash pred nekoe vreme, nekade, prochitav deka vi Velika Britanija, od anketiranite zheni, nad 50% (neznam kolku tochno) povekje gi sakaat mazhite, ako nivnoto bankovno saldo iznesuva suma pogolema od 50 000 funti............... c c c c c...........svetot se isprevrti.............. jebiga, toa e toa............
Mora da go prifatime toa, kako i se' drugo................ A inaku, mislam deka mozhe da postoi, se' dodeka ne se vmeshaat familiite....... odnosno dodeka ne dojde do brak............ do togash, mozhe........ |
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako e vistinska lubov da.
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
JoeyTribbiani
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 05.Септември.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najvazno mi e devojkata i jas da bideme tandem koj odi napred vo zivotot.Taka ke postigneme i bogatstvo i uspeh i se.Dzabe ke se zemam so nekoja bogata,ako nema tri chisti,trkaloto ke se svrti nabrzinka i banka ke nemame.Ne e se do parite.
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имајки впредвид дека парите се најспоредна работа на планетава...ич не ми смета финансискиот статус на мојот партнер...ако има љубов, доверба..ништо не е битно...
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi se dopaga odgovorot od senokos
|
|
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Delfince...sekogas plenis so originalite izjavi..respect
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bukra,se zarazi so Forumcevo??
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Senokos...mudro od tebe,respect
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zasto star..????Ne razbiram
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mislev na toa,sorry..
|
|
|
|
macedonianUS
Нов член Регистриран: 16.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто да не.. не е се во парите
|
|
pukanka
Сениор Регистриран: 05.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku i site da vikaat deka nema vrska, toa bas i ne e taka!Bogatite i siromasnite se dvizat na razlicni mesta, pravat razlicni nesta,t.e.dva razlicni sveta se!Retko koga vakva vrska bi uspeala da izrasne do stadium na brak--sekogas ke se najde nesto sto ke ja unisti!Ako toa ne e nekoja licnost od strana, togas najcesto ova doaga od strana na posiromasniot--koj se zdobiva so vnatresni dilemi i se cuvstvuva kako licnost so poniska vrednost i pokraj toa sto ovoj pobogatiot nikogas ne mu go rekol toa.Samite okolnosti go nametnuvaat ova cuvstvo!
Alal im vera na onie koi uspevaat da izgradat edna vakva, cvrsta vrska!
|
|
Kukle
Нов член Регистриран: 15.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересно искуство!
На почетокот се е супер, забава, лудување се додеека едниот плаќа и се така без проблеми, е арно ама после година-две на сиромашниот му станува незгодно, се чувствува со пониска вредност, се обидува да надокнади, вака или така ама ништоооо. Почнуваат стандардните караници ко во секоја врска и кога богатиот ке биде навреден т.е. кога нема да е у право обавезно ке рече: Да бе ја кај се не те носев а ти сеа види што ми правис и така пак и пак......
А и во случај да не се деси тоа обавезно врската се распаѓа, едниот сака едно, другиот не може да си го приуште тоа и кога тогаш пука тиквата.....
|
|
Don't regert what you've done...but what you haven't!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |