![]() |
|
Последен гледан филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 369370371372373 475> |
Автор | |
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
приказнава на филмов ме потсеќа на "Metropolis", еден од моите омилени сај фај и аниме филмови
![]() ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Не сум знаела дека има и филм, а баш пред 3-4 дена ја прочитав книгата. Ќе го побарам да го погледнам. По книга со таква приказна верувам дека и филмот е одличен.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
дури 6 минути... немам време за подолг филм ![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
^^^
сите се запалија на клише љубовната приказна во филмчево, а никој не примети колку добра техника на анимација е употребена во него Дизни дури имаат употребено рециклирани ликови Изменето од zabegan - 08.Февруари.2014 во 19:35 |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Одличен психо-трилер! Напнатост до крај! |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Одличен
![]() ![]() Изменето од Schatzii7 - 15.Февруари.2014 во 17:23 |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Средба со непознатите сили од длабочините на земјата! Интересен! |
|
|
|
![]() |
|
си ги гледам еден по еден... со Шон Конери ми се едни од поомилените
![]() |
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() интересен филм
|
|
![]() |
|
![]() "Luv ka the end"2011 Одлична ,релакс комедија! Изменето од Valerija - 04.Март.2014 во 18:47 |
|
|
|
![]() |
|
![]() Кој е оној вистинскиот? Одлична комедија! Препорака ![]() "The baggage claim"2013 Изменето од Valerija - 04.Март.2014 во 18:21 |
|
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Не ме воодушеви многу
![]() Изменето од fiks - 23.Февруари.2014 во 23:28 |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
![]() Враќањето во куќата од детството беше чекор кон сопствениот пораз Интересен,малку конфузен! |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 369370371372373 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |