|
Вештачко оплодување: ДА или НЕ? |
Внеси реплика | страница <1 567 |
Автор | |
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам многу добро како оди тоа...ќе ја измалтретираат жената со еден куп глупости и додека не ги дотераат сите резултати во ред ќе ја мафтаат од една клиника во друга...и после така истрауматизирана сакаш да забремени...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа така де. Место да отидат некаде на страна и да работат на случајот, тие парите мораат да си ги дадат за испитувања
Но од друга страна па, проодноста мора да се испита на пример. |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
штом некоја жена е здрава да забремени по вештачки пат таа е здрава да забремени и по природен пат....логички нели...
кај најголем дел случаи проблемот е од психичка природа
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
До некаде е логички да.
Но доколку има непроодни канали како би останала бремена? Тоа е една од најголемите причини за неплодност кај жените. Има и жени со отстранети јајцеводи итн. Со инвитрото на пример се прескокнуваат одредени фази да ги наречам, па не се потребни дополнителни интервенции.
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
imeto
Нов член Регистриран: 24.Април.2014 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум за Вештачко оплодување дефинитивно! Сестра ми има направено откако имаа пробано се и откако поминаа5 години од бракот и немаше друго решение. Ова се покажа како најефикасно и успешно сега сум тетка и тоа ме прави пресреќна и секогаш би поддржала секој ако оди на тој чекор нормално.
Изменето од BIBI_G_3 - 24.Април.2014 во 20:51 |
|
Внеси реплика | страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |