![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 396397398399400 482> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Е репризите се во недела аш толку нема,на youtube еве нека ја стават.
![]() Да се подигам полека полека,оти од сабајле ни кран не ме станува. |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
аман веќе па ти
![]() ![]() сокче едно домашно да си направам
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
утре подобро
да не ми се плеткаат мисли за јадење Изменето од sanja-a - 02.Февруари.2014 во 23:23 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Лесно оди тоа,на неколку чекори од тебе е кујната.
![]() Кревет на ентер што се мести. ![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
ех, тоа кога јас ќе имам волшебно стапче
![]() да знам да си нацртам некоја уметничка слика
![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Таман се реши за молив,сега бои ќе бараш...Седи мирно остана без фризура.
![]() Едно раат кафе. |
|
![]() |
|
си направив фризура...портокалова
![]() кафето раат ама изладено ![]() полначот од телефонот да ми потрае уште некое време
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Е како ќе ти текне да си купиш нов со камера освен ако не откаже
![]() ![]() Да држи времево вака преку ден. |
|
![]() |
|
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Vejke zavrna sneg
![]() |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
|
Толлку ќе биде бргу што не ќе го дослушнеш,и ќе бараш полека да ти повторат.
![]() Да почнам барем еден час порано да легнувам. ![]() |
|
![]() |
|
убаво, ама не си пишал порано од колку
![]() да имам летечки килим
|
|
|
|
![]() |
|
Кога ќе ја фатиш златната рипка,желбата че ти се исполни.
![]() Не кажувам што сакам,да не фати саботажата. |
|
![]() |
|
што не ти текна да го пишеш обратното
![]() да и намигне Петар Пан на Ѕвончица и со другото око
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Да бе па да си добијам бан заради офтопик....Со двете еве ќе и намигне.
![]() ![]() Телефонов денес да не заѕвони. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 396397398399400 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |