|
Мојот фрижидер мора да има.... |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во мојот фрижидер не смее да нема:
Баланс+ битолско млеко овчо сирење се друго е небитно |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маргарин Добро Јутро Кравјо сирењеЈогурт Млеко Кисело Млеко Јајца Мармалад
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sladoled
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj mene u friziderot nema sto nema ,nisto nema sekogas razlicno no nikogas ne e bez mleko,sirenje,jajcai meso
|
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малку рефреш
Сеуште 1.Bords Eve од маслиново масло 2.Сирење 3.Јогурт - Баланс 4.Млеко 5.Зденка 6.Аргета 7.Банани Како задолжителни продукти на листа |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Млеко (за со кафето),
- Ајвар/Лутенка (хахаха), - Сирење, - Кисело млеко/јогурт, - Јајца, - Путер |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Намирници кои треба да ги исфрлите од фрижидеротПаштети, виршли, соја, маргарин, енергетски пијалаци...На овие нездрави намирници не им е место во вашиот фрижидер, а уште помалку во вашиот стомак. Нивното место е во корпата да отпадоци, бидејќи не само што не се здрави, туку истите и му штетат на организмот, пишува net.hr.
Дали вие се согласувате со оваа статија ?? Јас не баш, затоа изнапишав еден куп мои мислења и на крајот да ми дади error и не се постира од тоа ништо... |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ја дополнам листата
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |