|
Најмажи во Македонија |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poznavajki me mene, mozes takvo nesto da napisessss???????
Kakov belgraganec, kakvi bakraci.... momce makedonosko bre! |
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti si poseben, bejbi!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
clemclem
Група Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e bitno koj e najubav
bitno e deka jas sum najubav! |
|
if all of your wishes are fulfilled many of your dreams will be destroyed!
|
|
BeStSeLeR
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 317 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da se gleda na slikata najubav si...
|
|
|
|
Sladjana
Нов член Регистриран: 28.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo zeni vo pantoloni srekjavam.mazi nekako slabo |
|
UK25
Сениор Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A onoj od radishani shto vozi motor, gleda fashion tv, brka devojcinja po selo i gleda discovery channel, nasprema onoj od aerodrom shto dosol od selo, i misli deka stanal gragjanin ama kalta od kondurite uste ne ja simnal?
Sto se ovie generalizacii - kakvi seljacista ima po skopje boli glava. Isti takvi i vo Strumca i Stip, ama pa kakvi dasi ima sekade...
A ako vekje se generalizira, povekje ke najdesh "maz" vo prava smisla na zborot na niva, nego shto ke najdesh vo Trend.
kakvo mislenje ke imal nekoj od aerodrom shto vozel motor i gledal curi ... toa ti e tebe definicija za maz?
Brate mili... Изменето од UK25 - 06.Септември.2006 во 01:45 |
|
atanasov
Нов член Регистриран: 06.Септември.2006 Локација: Madagascar Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
radoviskite se najubavi i najfraeri
|
|
z.atanasov
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se koj od koj posmeshen tuka,....hahahahah...hehehehehehe.huhuhuhuhuhuhhuhuhu
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
kokino
Нов член Регистриран: 26.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
UK25, totalno si vo pravo!
Damata sigurno konzumira maruli i spanak (veruvam i krastavici), ne sakajki da komentira nisto poveke.
Isto taka koga bi se vozela so pajton kako i baba i, verojatno i gas maska bi nosela (neli, konjite prdat, nezavisno dali se od Centar, aerodrom ili Radisani).
A za dozivuvanjeto so vistinski mazi, pa, za zal verojatno treba malku i podaleku od svojot nos (citaj buniste) da progleda.
Ete, napisav, pa sto ako sum od Centar, ne podnesuvam mediokriteti, arogancija i snobizam, osobeno ne koga se spakuvani vo edna ambalaza.
Nekoi zeni gi komentiraat mazite so IQ, so santimetri, so cash, so prefinetost, so manekenska ubavina, so kariera, so mediumska ili naucna popularnost, no so sadenje maruli i adresa na ziveenje (demek zeenjeto po pi.ki kako sto se izrazi bilo kvalitet) ????? Ej, pa koj maz posakuva takva zena so tie prederasudi ? Srcka, najdi si nekoj kako tebe, inaku loso ti se pisuva...sepak ti posakuvam se najdobro i rascisti so slicnite predrasudi sto pobrzo. Nikoj tuka ne e od Bijafra, a i Iman e od Etiopija, pa sto? Znaes li deka i vo dvorot na Nikola Tesla sadele maruli?
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iskreno, mene ne mi e bitno koj od kade doaga ili poteknuva.... ne go cenam covekot po toa dali e od grad ili e od selo... covekot siu e ist i bez da znam od kade go vlecat korenite bitno e kakov e od vnatre, a boga mi i pomalce i odnadvor
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Skooopjaniteeee
|
|
slavic_wolf
Група Регистриран: 25.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za "posovremeni" skopjani neznam a deka se pojke vo dopir so svojata ponezna strana(zenskost) mozit da se kazit hehehehe samo mala sala |
|
raging bull 1
Сениор Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakva shala skroz si vo pravo brate ohridski...
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekade se naoga po nekoe ubavo masko, i ne mi e bitno do kade doaga, dali od centar ili od nekoe selo, ako e na nivo i ima karakter.
Iskreno, do sega ne sum videla nekoja posebna ubavina vo ohriganite ni vo bitolcanite, od drugite gradovi en znam mnogu luge, vo Skopje ima i ruzni faci beter od konj, ama ima i lepotani, znaci pravila nema.
Na kakva ubavina mislite, fizicka lepota ili so svakanjata i pogledite.
A gledam deka ste gi spomnuvale balknsite mazi. Hrvatite se mnogu ubavi a so stilot i svakanjata se mnogu ponapred od nasive decki ( ne od site, od nekoi) a za belgradskite fraeri nema sto da se kaze, boli glava, lepota i telo i faca i drzenje...
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |