![]() |
|
Последен гледан филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 367368369370371 475> |
Автор | |
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Колку што разбрав веќе е номинирана Шефице ...
![]() Јас го изгледав "HER" - нешто сосема поинакво ... ![]() Изменето од Blue Scarlet - 17.Јануари.2014 во 13:11 |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Да да, затоа и би и го дала, да не остане само на номинација ![]() Не сум ги гледала другите, на ред ми е “Her“ a ќе најдам време да ги изгледам и другите номинирани овие денови. Сакав да го гледам “The Invisible Woman“, ама не можам да го најдам. ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Животна приказна за тинејџерката Изабел и нејзиното морално пропаѓање! Многу поучен филм! "Jeune&Jolie" Изменето од Valerija - 04.Март.2014 во 18:50 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Одличен филм! Некаде во амбисот на океанот,се сретнаа со друга неземска цивилизација! Препорака! "The abyss"-1998 Изменето од Valerija - 04.Март.2014 во 19:08 |
|
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Чудна работа е со европските филмови низ нетов.Барем со неколку и јас се намачив.Од овој го имам линкот еден поранешен колега редовно ми праќа линкови од Оскаровци,но го немам симнато за да можам и да го препорачам. |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
како фан и познавач на Ф1, може да кажам дека филмов е одличен! во поглед на глума, сцени, музика, доследност на вистинската приказна и филмските ефекти
![]() конечно да видиме еден добар филм базиран на мотоспортови, што не е документарец... Лауда и Хант, такви какви што биле ![]() ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
![]() Масовен атак од стаорци во Њујорк! Ми се допадна! |
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Го гледав пред 2 дена.... и ќе го гледам пак овие денови. ![]() Немав време да му го посветам потребното внимание, инаку филмот е прекрасен. Навистина нешто поинакво, свежо и автентично.
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
тука е ако уште го немаш најдено.... http://torrentbutler.eu/111473-the-invisible-woman
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
![]() Дали таа ќе се спаси од серискиот убиец? Добар психо трилер! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Одличен трилер! Обавезно гледајте! |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 367368369370371 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |