![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 390391392393394 482> |
Автор | |
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
potrebite ke se namalat, cenata na gorivoto ke se pokaci
![]() da napravam ajvar ![]() |
|
![]() |
|
Mushu ![]() Сениор ![]() ![]() ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Поскапеа пиперките...
Да почне сама да се затвара вратата од регалот... Секогаш е отворена ![]() |
|
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
nema, dodeka ne si kupis nov
![]() odmor odmor sakam pak
![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
vremeto za odmori pomina...
masina za susenje alista mi treba ![]() |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
поарно е ветер да ги раздува
да си го решам проблемот со паркингот во центар ![]() |
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
ke go resis vo nekoe 'idno' vreme
![]() da si odam denes porano doma i pravo u krevet
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
-ne bi i ja sabotiral taa zelba, neka ide!
....da zivee Ebanovinava.....ushte mnogu godini.
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Тоа додека не влезеш,ќе биде на stand-by
![]() Печени костени |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
нема печени, само варени
пеглата сама да ми го испегла мантилот ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Денес ќе мора да и покажеш како тоа се прави...Од другата недела здравје ќе си знае
![]() Сепак да си пуштам музика...Дај Боже да победат ама немам живци да гледам ![]() |
|
![]() |
|
за првата желба ќе ти замерат комшиите, втората веќе ти е саботирана
![]() ај утре во 16 часот да изиграат како што треба
![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Да не праам малер,не гледам.Па од тука и моќ немам за саботирање.
![]() Периодов што помалце накај кујна да одам ![]() |
|
![]() |
|
саботирана
![]() ![]() само до фрижидер, земи нешто за покаснување и назад ![]() ми се оди на опера (кај Sarah Brightman) |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Ако лапнам тендер за организација на пивофест,еве ветувам
![]() Да го сврти до сабајле дождов на снег. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 390391392393394 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |