|
Исхрана по Крвни групи - глупост или вистина? |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas kolku sto znam toa nemoze....
ti treba da si ili A ili B ili AB... Brat ti e harizmaticen... treba negovata pojava da raboti... |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересна крвна комбинација браво влечка сосем возможно..
Остајте сега коментари ке ми избегаат крвнине диети, а богами се намачив да преведам |
|
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.Во фамилијата на мајка ми се повеќе нулта крвна група
Изменето од natalija - 31.Август.2006 во 11:51 |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nie sme doma site B-....tolku retko
|
|
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ishranata po krvni grupi e sosem vistinita jas sum o- preretko
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
Dragonfly
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas sum istata krvna grupa(0-)...i znam deka e edna od najretkite i najbaranite. No i jas veruvam vo ishrana po krvni grupi. Taka za site onie koi se 0 krvna grupa, preporaclivo e da jadat mnogu meso... |
|
Live long and prosper!!!
|
|
Album
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GLUPA VISTINA
|
|
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum b
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ona sto e zapisano vo krvnata grupa A e toa i sto jas go vnesuvam mnogu odamna od koga sto znam za sebe, zelencuk , ovoshje i pred se nesto bez koe ne mozam morskata hrana:)Taka da veruvam vo ova. Изменето од maja - 23.Ноември.2006 во 10:17 |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ona sto go pisuva deka treba da go jadam, poveketo raboti jas ne gi sakam ili voopsto ne gi jadam
|
|
SURFAC
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AUF ZA TOA NE MI E GAJLE
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може.... Баш сега учев биологија за тоа... Комплицирано е вака да се објасни, ај некогаш ако имам доволно време ќе пробам да објаснам.... |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иначе Наталија фала многу за ова..... Јас сум А..... И малку не ми е
јасно нешто..... Јас цел живот од сабајле пијам млеко (може сам 10 дена
у годината не пијам) а и навечер многу често вечерам млеко со нешто
(бисквити, чоколино...) а Млекото го пишува во Многу штетни..... А за
месото е точно, не ни обожавам многу месо..... А и не е точно тоа дека
имам нежен имунитет зашто многу ретко се разболувам..... Али ќе пробам да се држам сепак до напишаното.....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sosema tocno,ja sum A+ i znam deka mlecnite proizvodi treba da gi izbegnuvam,se cuvstuvam poduvano... ali nemozam bez cokolado i mleko.Ke pocnam da kupuvam soino samo.Thanks
|
|
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |