|
Кое јадење е најдобро јадење за вас? |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
Palavka
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Декември.2013 во 11:05 |
rizoto so spanjak i gorgonzola prekrasno nesto mmmmm
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Скара
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Салата во која има марула , домат , краставица и е прелејана со млечен сос можам да јадам секојдневно
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ориз со пилешко:)
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас ваква сакам .. ама нема
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Lori
Група Регистриран: 27.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефинитивно пица.
Посебно капричиозата. |
|
Околу нас се само луѓе и камења... Во камењата нема ништо човечно..А во луѓето се е камено.
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Зелник и кисело млеко .....
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oriz so pileshko
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oh,tesko da odberam od tolku ubavi jadenja.
Sarmicki so lozov list,sekakvi sarmicki... Peceno ubavo meso,selsko meso,bela riba,raci. Sekakvi kremasti salati,francuska,ruska itn.. Od deserti tiramisu. |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
panter123
Сениор Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pizza se razbira, iako i ostanatite raboti koi se navedeni vo anketnoto prasanje se isto taka vkusni. Najpoveje ja sakam picata koga ja pravam licno jas so site sostojki koi mene licno mi se po vkus. Picata koja ja pravam i sakam e so slednive sostojki: mnogu kaskaval, svezi pecurki(porano ja pravevme so marinirani no sega isklucivo ja pravime so svezi pecurki, ima poubav vkus koga e napravena so svezi pecurki), maslinki, domaten sos kako podloga na testoto(ne kecap), malku kravjo sirenje, nekoristime suvomesnati proizvodi od tipot pileska sunkova, vrat, cajna salama iako porano edna od prethodno navedenite suvomesnati proizvodi bese zadolzitelna sostojka vo picata. Denes povejke ja sakam bez prisustvo na suvomestati sostojki, onaka poluvegetarijanska, svezi domati iseckani na krugovi, bidejki vo ovoj vremenski period pazarite izobiluvaat so zelencuk zosto ne bi gi upotrebile ovie svezi domati namesto da koristime upotrebuvame konzervirani proizvodi kako cecap i dr, zatoa sto se em pozdravi em povkusni, edna zelena sveza malku luta piperka koja na picata ke i go dade tolku posakuvaniot ubav pikanten vkus i smek i zadolzitelno eden od slednive zacini pozelba nane, origano ili bosilek. I sekako seta pica poleana so mala doza ladno cedeno maslinovo maslo. Otkako ke bide dobro ispecena, picata e podgotvena za konzumacija. BON APPETIT.
Изменето од panter123 - 23.Август.2010 во 02:41 |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо од наведеново...
Најбоље јадење за мене е салата од варени компири, со мнооогу малце кромид и бибер. Сељачко, нели? |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пица...разбира се!
|
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сарми од кисела зелка...
|
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |