|
Canon 400D |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | ||
dimi
Сениор Регистриран: 20.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj cestoto za aparatot! da go koristis vo ubavo svetlo :)
|
||
zatko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj cestito aparat,odlicen si odbral,so sreka da ti e i kako sto rece Zoran sobiraj pari za objektivi
Zatko |
||
clemclem
Група Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga izleze 350d ovie veke izbacija 400d...
|
||
if all of your wishes are fulfilled many of your dreams will be destroyed!
|
||
dimi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
canon imaat nekoj period od ednaipol godina do edna godina i osum meseci po koi vadat nov model
|
||
KoKi
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vladimirv
Нов член Регистриран: 01.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ме интересира нешто. Кои објективи би ми ги препорачале во замена за KIT објективот на Canon-ot (18-55). Не мора да се Canon објективи, само да имаат разумна цена . Исто така и кој блиц. |
||
dimi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sigma 70-300 APO F4-5.6 DG MACRO SUPER 2
|
||
vladimirv
Нов член Регистриран: 01.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А опсегот под 70 со шо да го покријам? |
||
dimo
Група Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dragan a ti veke go naraca 350d???
I za kolku go zema? Sigurno ne poveke od 650$ . Pa ako go cekas 400d ke sakas(mozebi) da go zemes poevtino( pa ke pocekas uste 2 meseci za da mu padne malku cenata) i itn. I nema kraj. Zatoa ako si odlucil sega neka ti stigne pobrzo i posle na rabota(da go razrabotis) |
||
ancevski
Нов член Регистриран: 27.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dimo, jas zemav Canon 30D... Da prvo sakav da kupam 350D ama se iznacekav dolgo vreme dodeka mi go kupat (donesat) i na kraj mu kazav na tatko mi da izbere megju 30D i 350D deka on ja plakja razlikata :) i taka bidna... Sega e na pat nakaj Skopje i utre popladne treba da go imam ako se e vo red :) https://www.shopsunshine.com/item.php?item_id=18395 - ja kupiv ovaa ponuda 350kata mislam deka e okolu 650-700$ so 18-55mm, a so EF-S 18-85mm e 1125$ nekade, a 30kata samo telo e okolu 1250$-1300$ Nego aj da ne izigravam cenovnik tuka i da zamaram... Ponudive se glavno od ebay.com prodavnici ili sl... Pozdrav, Dragan |
||
aboskovski
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so zdravje da se sluzis, dobra kamera. vo germanija cini okolu 1050 evra |
||
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bobi, ne e bas taka. Pojdi i od slednovo, po prvite godina dena cenite drasticno padjaat. Znaci Dragan nemalo da treba da poceka uste 1-2 maseci tuku godina i nesto. Fujito S9000 cinese 600EUR pa sega go ima vo srbija za 455EUR !! Sreca go kupiv od USA, i morav da go kupam togas zaradi toa sto posle nemase koj da mi go donese, inace trebase veni da secam sega. Eve i vo Srbija, prati mu ja cenata na Sony Alpha 100, pa ce vidis sto ce se slucuva. Sega e 880-900 EUR. Ako nesto ti gi zadovoluva potrebite godinava, ce ti gi zadovoluva i dogodina ... ne se sekiraj. Ama razlikite od po 20% pa i nagore, ne se mala rabota! Patem, treba barem 2 meseci da e modelot vo prodazba za da nacekas asolni reviews na internet za da ne kupuvas macka vo vreca. Never buy "A" version of anything . Pozdrav |
||
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
||
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za onie sto sakaat da doznaat nesto poveke za noviot Canon EOS 400D, eve eden preview: http://www.dpreview.com/articles/canoneos400d/ Ne e detalen, no tehnickiot aspekt na kamerata e dobro pretstaven. |
||
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |