|
Дали сме доволно глупави? |
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Автор | ||||||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Толку сме глупави, што во тоа не ја гледаме сопствената шанса!
|
||||||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Дали сме доволно глупави? Или сакаме да си мислиме дека другите се глупави? Или сами се тешиме со вакви чак-нориски наслови: ЕУ ја "плесна" Грција со Хашката пресуда! |
||||||
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Mozebi ne bi trebalo da kazam<ama ke kazam ....
Glupavi ste...... za zhal !!!!!
|
||||||
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
||||||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
А кои се?
|
||||||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||||||
zverka_
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Temata e jasna i mislam deka ne treba da i se objasnuva na edna Moderatorka "Koi se" , vo sekoj slucaj Izvini ako se osekjash navredena od moj komentar ...... Изменето од zverka_ - 18.Декември.2013 во 21:09 |
||||||
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
||||||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Да, всушност треба да се објаснува. Не е важно дали сум модераторка или не. Пред се јас сум член. А штом веќе го спомена поставувањето на темата, темата е поставена вака:
Сакаш да кажеш дека сите сме глупави, ама ти си паметна?
|
||||||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||||||
zverka_
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Znaci vaka ... 1.Pred da komentiram nekade sekogas citam naslovot na temata,taka da ne morashe da pastirash, 2.Ne sum Makedonka,zatoa si dadov za pravo da iskomentitiram so STE,a toa i go mislam bez razlika koj stoi na celo na drzavata,koj ja vodi,koj pregovara, koj podlegnuva na provokacii,koj se trudi na blago na ovoj narod,koj ne i t.n..... I toa deka ova parce zemja nekogas ke i se doblize na Evropa samo pusta zelba |
||||||
|
||||||
Crna Arapina
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
зашто да и се доближиме на ЕВропа зашто некој 10-ти да одлучува за твоите пари зашто после влагање во ЕУ да му плаќаме на некој долгови и после самите да влезем во финансиски проблеми зашто таа ЕВропа не уценува и има двојни аршини |
||||||
Train hard,Fight easy !
|
||||||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|||||
Јас не знам zverka, ама знам дека моментално пишуваш од ова парче земја па и го говориш нашиот јазик иако не е твој. Што значи ако парчево земја што технични е дел од континентот наречен Европа некогаш се приближи до светските моќници собрани во една Европска Унија, ќе се доближеш и ти. Во спротивно ќе останеш да живееш со нас, штетниците.
Поздрав.
|
||||||
||||||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Хм ... и, велиш не си македонска Зверка, а? Добро, а дали себеси се сметаш за европејка? (Да не речам европска Ѕверка!) |
||||||
|
||||||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Според вестите на МРТ од пред малку: економијата цвета; животниот стандарт е во своите најдобри години; воздухот не е најсјаен, ама е далеку подобар од оној на соседите... Ама имаме еден огромен проблем: дефицит на паркинг места. Ова се случува во време на ВМРО.
Во време на СДСМ, бевме земја која доби кандидатски статус за ЕУ и бевме лидер во регионот за прием во НАТО и ЕУ. И да, еден од најголемите војсководци во историјата и човек кој го покорил цел (тогаш знаен) свет, владател на една од најголемите цивилации што воопшто се појавиле на планетава е закопна у Свети Николе. И Дарт Вејдер е закопан во село Мајден, Кавадаречко. Затоа таму има алшар. Муслиманите од Чаир, лепат плакати како некој ќелав бате му мава бокс на Дедо Мраз. Настана меѓурелигиска on-lin тепачка за Дедо Мраз и Новагодина меѓу муслиманите и христијаните. Дедо Мраз нема никаква врска со Христијанство, Ислам, Бидизам, Хиндуизам, Џаинизам, Кабализам или било каков - изам. Мит е тоа, мислам на Келтиските народи, исто како ние што си ја имаме Бабарога. А Нова Година, не е верски празник, туку јубилеј. Исто како, на пример, годишнина од брак или роденден. Бранко враќаше ДДВ, вработуваше по 1 вработен, имаше ТАТ, ФИКОМ и се и сешто и ден денес имаш луѓе кои гласаат за него и душа би дале за него. Само сега се прекрсти во Зоран Заев ex Црвенковски. Грујо, заедно со Ставревски, тврди дека отвориле 40.000 нови работни места, се бираат луѓе на лотарија, томбола и не знам што уште не, згора на се, според Завод за Статистика, дури имало и 4500 слободни работни места, за кои немало интерес ниту апликации, зошто немало соодветен кадар. Уште малце искочи дека имаме дефицит на работна сила и дека треба да увезуваме работна сила. Абе Германија вода да ни носи еј! Имаме наградни игри од типот на "Фискална в рака- награда во рака". Овде една нотификација, оној што ќе успее да добие фискална на пластичаркста улица, Битпазар или негде во Кондово, одма треба да му се даде и стан и кола без извлекување! И народот сето ова го голта и уште му аплаудира. Дали сме доволно глупави? И ПОВЕЌЕ ОД ДОВОЛНО, чим сето ова фактички функционира. |
||||||
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
||||||
Zlatnik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ова е така бидејќи во времето на СДСМ стандардот ни’ беше многу низок, па затоа немаше многу автомобили, а сега, кога дојдоа овие сегашниве, стандардот на сите ни’ се качи (во просек 180 со 120), па сите си изнакупија нови к’р’нтии. Е па сега ... е па немало место. Е па нормално дека ќе нема. Е па тоа е од стандардот БЕ!
Има, има ... со канибал-изам! Поради тој верски канибализам ќе се изедеме меѓу себе.
Не, штом сеуште има луѓе кои слепо им веруваат на овие наши апаши (кои себеси милуваат да се нарекуваат политичари), сеуште има доволно мегдан да се зголемува степенот на глупоста. По сеизгледа ние сме цврсто решени да видиме до каде е плафонот! |
||||||
|
||||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Секогаш и секаде има потенциал да се копа во дното !
|
||||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
....plus i kredit zemame..neni stiga svojata.
|
||||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||||
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |