|
Мразам... |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 41> |
Автор | |
Фолксвагенка
Група Девојка му на Фолки Регистриран: 08.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мразам кога ми кочи интернетот/компјутерот и ми ги успорува сите активности...
Мразам кога некој ми вели „значи, во право беше!“, а сега веќе не можам да му помогнам.. |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мразам кога некој ме претица и се закопа зад некој камион пред мене... после морам и него да го претицувам сосе камион Ами нели имаш очи да видиш дека има камион што пречи претицување на 100 метра пред тебе... цреп...
Мразам кога на празен пат некој ќе ме претица и ќе ми се бувни на 2 метра пред мене „под прав агол“. Добро бе мајко му, полако... има уште пат пред тебе битанго една... Мразам кога возам 100км/ч, некој со понова кола ме претица и после пред мене вози 85-90... ами што ме претицуваш, зелко една? За да се покажиш дека имаш подобра кола? Немаш подобра од мојата, џабе што е поскапа Мразам кога дадам жмигавец да претицувам, а некој сељак занесењак (обично со пасат или голф се) ич не ме зема во обзир и гази да претицува иако веќе сум излезен половина од лента. Мразам кога камион ми се шантра лево-десно пред мене за да не можам да видам дали „има пат“ Мразам кога некој ми објаснува дека имал поуба кола од мојата, а со автобус патува... Ами ко е толку убава што не ни ја покажиш малце, бе? Али најмногу... најмногу... најмногу МРАЗАМ... кога ќе направам грешка во прорачун на километри и ќе останам негде за гориво |
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова кога со фолки ли возиш?
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мразам коа ќе ми се скрши нокт и морам сите да ги сечам
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мразам кога ќе стигнам до банкомат на ладново време а тој сиротиот не работи и ти дава на мапа кој ти е најблиску. А најблискиот 3 км од мене!
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мразам кога ќе ми снема цигари у 3 насабајле.
|
|
I just wanna feel real love.
|
|
Mushu
Сениор ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Мразам... кога некој од сите столици во собата ќе ја одбери таа на пола метар од компјутеров...
колку да не можам на раат да си пишувам... |
|
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Go mrazam alarmot vo 6 sabajle
|
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mrazam shal preku usta :(
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas go mrazam ova ama denovive moram da nosam. Uzasno e vremevo |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мразам...кога немам мир
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мразам кога имам цигари а немам упаљач
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Празни ветувања
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мразам кога ќе ми се пријаде у ниедно време
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Внеси реплика | страница <1 3132333435 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |