![]() |
|
Бременост |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4567> |
Автор | |
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сигурно и во Битола имате добри лаборатории, не мора да доаѓате до Скопје. Ако имате вишок пари за трошење, испитувањата можете да ги направите и во Систина или во Свети Лазар, се разбира со претходно закажување.
И еден пријателски совет од мене....ако е се во ред, ако нема некој здравствен проблем, немојте да си го губите времто по разни гатачки, гледачки и надрилекари....верувај дека природата ќе си го направи своето...кога - тогаш... среќно...
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Барај го Хаџи Лега во Ремедика.....
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
MMira ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Здраво, сакам да прашам нешто, во голема паника сум, па да ми кажете од ваше искуство. Со дечкото имавме незаштитени односи и се плашам да не сум бремена. Кога најрано се забележуваат симптомите за бременост..и на пример, дали промената на миризбата на урината е некако знак или можеби се работи за некоја инфекција или бактерија. Ве молам за мислења. Голема благодарност од напред.
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Симптомите се кај секого различни. Мирисот може да се промени и од присуство на бактерија.
Следен пат кондомче или пилули и мирна глава. |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
а да си земеш од аптека еден тест за бременост....
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
katerina116 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 3 |
moze-li-da-mi-pomognete-neznam-sto-da-pravam-ne-sum-sigurna-koga-imav-odnos-dali-momceto-mi-sfrsi-vatre-toj-mi-veli-deka-ne-e-n-se-plasam-gi-citav-simptomite-za-bremenost-i-mislam-deka-gi-imam-no-menstruaciata-mi-dojde-na-vreme-duri-i-dva-dena-porano-dali-ima-sansi-da-sum-bremena?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Штом си читала за симптоми тогаш ќе си прочитала дека тоа е 99,9 проценти невозможно. А уште посигурно е дека до сега ќе си земела тест за бременост.
Троловска работа. |
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Makedonka111 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 29.Ноември.2014 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Деевојки,имам прашања до вас.Вака,со дечкоми пробуваме веќе повеќе месеци да останам бремена.Последниов месец ми дојде еднаш по една капка,и по 15дена исто така,незнам дали сум бремена,или ншто друго е во прашање ве молам за совееетттт.БЛАГОДАРАМ МНОГУ!
|
|
![]() |
|
Proba so test za bremenost pred da ti gledame na gravchinja?
|
|
|
![]() |
|
ANA_MARIJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1275 |
Тест за бременост ќе ти даде одговор на првото прашање или си бремена и не , ако си со среќа но ако не е тоа во прашање не би било лошо да посетиш гинеколог
![]() |
|
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат, Гајле ми е ако утре запре светов |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Direkno na ginekolog ako si bremena ke moras da primish terapija poradi krvarenjeto
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
Makedonka111 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 29.Ноември.2014 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Vi blagodaram,kje gi primenam vasite soveti,pa ke ve informiram!
|
|
![]() |
|
Бремена сум! :***
|
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Честитки Македонка! Со лесно нека ти е, па сети с на нас овде за мекици кога ќе ддојде ред
![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |