|
Офтопик |
Внеси реплика | страница <1 235236237238239 327> |
Автор | |||||||||
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
|
|||||||||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
Наздравје! Инаку се изненадив кога видов ракија од Тиквеш во ова Kaufland
|
|||||||||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||||||||
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
|
|||||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
Опааа
Фолки ај покажи се нешто слатко-благичко, кафенце, бомбончиња за добредојде |
|||||||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
Па само што си замина од кај мене... јадевме роло кадаиф... сега пак благо??
Вака нешто, Анастеа? Кој сака друг некој ЧАЈ? |
|||||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
Ми да почастиме девојчето, да не рече ова недомаќинска куќа и да ни избега Ај нека напише нешто, да видиме шо ракопис има Јас на ненапишано ќе ја поздравам, онака за добредојде |
|||||||||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
Samo za srckava ..se naterav ...da ja... ...siiiilno silno pa najsilno konecno ja docekav
|
|||||||||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||||||||
Фолксвагенка
Група Девојка му на Фолки Регистриран: 08.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
Добро ве најдов форумџии... Епа ете ме и мене. По толку вртења низ форумов, конечно се регистрирав Иначе, чесен пионерски збор, ќе го посветам целото слободно време на ИдиВиди Па ќе видиме што форумџија ќе испадне од мене..
|
|||||||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
Леле душиче... само еден поен има...
Него... ако се мислиш ти стално олку додека да пишиш пост, ништо не праиме Добре ни дојде... |
|||||||||
Фолксвагенка
Група Девојка му на Фолки Регистриран: 08.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
||||||||
Ти ако не ме скараш, кој
Еден поен??? Не вели два пати... Чекај па ќе видиш (еве, веќе се два ) Изменето од Фолксвагенка - 09.Декември.2013 во 00:22 |
|||||||||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
Leleeee uste nedojdena ja ispokara
|
|||||||||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||||||||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
Ааааа Фолки ќе ти се караме Си го уплашил девојчето, па сега пази што ќе напише, да не згреши нешто па да ја банираш. |
|||||||||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
Ејј... таман работа...
Не бе, тоа така... секојдневие... Уживај ми Фолксвагенке, си најде место во сајберов и ти |
|||||||||
Фолксвагенка
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
||||||||
Па кога си ми дечко тоа е, нема бегање
|
|||||||||
Внеси реплика | страница <1 235236237238239 327> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |