IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Офтопик
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Офтопик

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 235236237238239 327>
Автор
Порака
д4б3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Lord OFF the topic

Регистриран: 31.Јули.2013
Статус: Офлајн
Поени: 2580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај д4б3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2013 во 16:13
Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Поени: 6759
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2013 во 17:49
Originally posted by д4б3 д4б3 напиша:

ананас

од Кауфланд

на шаjби

Наздравје!

Инаку се изненадив кога видов ракија од Тиквеш во ова Kaufland задоволство
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.

Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
д4б3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Lord OFF the topic

Регистриран: 31.Јули.2013
Поени: 2580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај д4б3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2013 во 21:28
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2013 во 23:41

Опаааголема насмевка

Профил - Фолксвагенка Статистика
Лик (аватар)  
Корисничко име: Фолксвагенка
Титула на членот: Девојка му на Фолки

Фолки ај покажи се нешто слатко-благичко, кафенце, бомбончиња за добредојдеплазење

Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2013 во 23:45
Па само што си замина од кај мене... јадевме роло кадаиф... сега пак благо??

Вака нешто, Анастеа?

Кој сака друг некој ЧАЈ?

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2013 во 23:51

Ми да почастиме девојчето, да не рече ова недомаќинска куќа и да ни избегаплазење

Ај нека напише нешто, да видиме шо ракопис имасвиркање

Јас на ненапишано ќе ја поздравам, онака за добредојде големо гушкање

Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2013 во 00:05

Профил - Фолксвагенка Статистика
Лик (аватар)  
Корисничко име: Фолксвагенка
Титула на членот: Девојка му на Фолки

Samo za srckava ..se naterav ...da ja... големо гушкањеголемо гушкањеголемо гушкањеголемо гушкањеголемо гушкањеголемо гушкањеголемо гушкањеголемо гушкање...siiiilno silno pa najsilnoголемо гушкање
konecno ja docekavбакнеж
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Фолксвагенка Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)
Девојка му на Фолки

Регистриран: 08.Декември.2013
Поени: 91
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Фолксвагенка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2013 во 00:13
Добро ве најдов форумџии... Епа ете ме и мене. По толку вртења низ форумов, конечно се регистрирав Иначе, чесен пионерски збор, ќе го посветам целото слободно време на ИдиВиди    Па ќе видиме што форумџија ќе испадне од мене..    
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2013 во 00:17
Леле душиче... само еден поен има...
Него... ако се мислиш ти стално олку додека да пишиш пост, ништо не праимеплазење големо гушкање
Добре ни дојде...
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)
Девојка му на Фолки

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (1) Благодарам(1)   Цитирај Фолксвагенка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2013 во 00:21
Ти ако не ме скараш, кој
Еден поен??? Не вели два пати... Чекај па ќе видиш (еве, веќе се два )

Изменето од Фолксвагенка - 09.Декември.2013 во 00:22
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2013 во 00:22
Leleeee uste nedojdena ja ispokara
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2013 во 00:23

Ааааа Фолки ќе ти се караме изненадување
Си го уплашил девојчето, па сега пази што ќе напише, да не згреши нешто па да ја банираш.плазење

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2013 во 00:24
Ејј... таман работа...
Не бе, тоа така... секојдневие...
Уживај ми Фолксвагенке, си најде место во сајберов и тибакнеж
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)
Девојка му на Фолки

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (1) Благодарам(1)   Цитирај Фолксвагенка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2013 во 00:29
Па кога си ми дечко тоа е, нема бегање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 235236237238239 327>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.