|
Брзина на вашиот интернет |
Внеси реплика | страница <1 567 |
Автор | ||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za godina ipol ....porasnavme malce. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Figgy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 24.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако имаш пуштено ТВ, исклучи го, и ќе имаш 8 Mb/s :) |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немам Макс пакетче Само call&surf. Да бидам искрена не знам дали е подобро што немам или полошо. А реално, интернетов од Т-Хоум би достигнал ли нетов до кај тие наведени 12Mb/s? Барем помалку да плаќам ако не. Да се симнам од коњ на магаре, па само Basic да користам. Изменето од evangeline - 11.Ноември.2013 во 14:07 |
||
Figgy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зависи од твоите интернет потреби и изборот на тв канали. :) Технички може да се постигне 12 Mb/s ако линијата е добра :) Ако си корисник на Call and Surf Basic и ја имаш брзинава 5.24 Mb/s тогаш линијата е најверојатно во ред. :)
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не бе колега, корисник сум на Comfort, ама ако реално остане оваа брзина си викам само Basic да користам. И онака го користам само за работа, не симнувам ништо посебно и не ми е толку важна брзината се додека не морам да чекам по 10 мин да го отвори форумов, mail отвара секако побрзо. Затоа прашав, кога веќе користам помалку од 30GB и ја имам оваа брзина, тогаш подобро од коњот да си се симнам на магаренце, барем помалку пари ќе ми одат за интернет и телефон (кој што со месеци го немам допрено освен прашина што му бришам)
|
||
Figgy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аха, ја според брзината мислев дека си на Basic... Ја би ти препорачал Start пакет, имаш и бесплатни минути за телефонијата, а интернет брзината е до 8 Mbps. Јави се на 0800 12345 да ти ја проверат и покачат брзината, бидејки според мене за интернет ти е најдобро да имаш 8 Mbps. Со 4 Mbps кои следат во Basic пакетот мислам дека е премалку. Тоа ти е одприлика download со 512 KB/s... Али како и да е консултирај се со 0800 12345 за колку е можно да ти испорачаат интернет, па според тоа одреди си го пакетот кој ти одговара. Можеби за тебе ќе ти бидат доволни и 4 Mbps :)
Изменето од Figgy - 11.Ноември.2013 во 17:34 |
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
Figgy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа за 30 гб толку е и брзината а и парите :)
Изменето од Figgy - 11.Ноември.2013 во 21:52 |
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас пак ги замарав дечкиве од техничка служба, може им се здосади од мене Овој пат директива со прашање, добро бе, зарем потрошив 300 GB за да ми е ваков интернетот? И дечково за греота не може да се снајде и да разбере што го прашувам.
- Извинете госпоѓо, за мобилен интернет говориме? И тука ме остави со отворена уста, мислејќи се дали стварно имаат пакет од 300GB мобилен интернет За на крај да ми рече дека 6 станови пријавиле проблеми со интернетот и линијата била слаба. Ех а да дојдевте да ја средите м? И така си останав без телефон и со многу брз интернет Фиги, ти да не живееш на некоја друга планета, м?
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Figgy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали ти рекоа дека ќе пуштат налог за да помине екипа да го отстрани дефектот?
|
||
Внеси реплика | страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |