|
Дали девојката од интернет е идеална? |
Внеси реплика | страница <1 24252627> |
Автор | |||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
greota za covekot
|
|||
vivi
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ПАЗИ САД!
ликови во приказната се Цане Сачмата (20) и Жане Пицајзлата (18)... интернет љубовници... Почнуваме: Ж.П: zdr Ц.С.: Hi... (со прстот начукан в нос до синус) Ж.П: sho prajs?.? (приглупо го чешка окцето со ризик да и се размачка шминката од вчера забораена) Ц.С: niss sedam (ALT+TAB... и праи уште еден хедшат на „кантеро“) Ж.П: (ко некој да ја прашал) i jas eve sedam po doma sama uzivkam (клала нараквици пошто ја мрзи да стани да си го запали шпорето, фермелето од баба и, и модрите пижами од 7мо на екскурзија... како што приметивте, драга публико... децва немаат основен поим од користење на точки, запирки и слични домашни животни... кога сме кај домашните животни: Ж.П:ce izleg vecer? Ц.С: ne ne mozam Ж.П: sho taka? Ц.С. ne be ne go ostam pesov vecerva nikako duri ne si dojdi brat mi Драга публико... сите мислите се разжалил Цане си игра со кучето... НЕЕЕЕ! Се работи за PES 2011... Pro Evolution Soccer ... (види фотос...хех..) а кога ќе си дојди брат му ќе мора да стани за брат му да игра... И врв на сето... кога Ц.С и Ж.П. ќе почнат да полемизираат околу живот, пријатели што ги имаат изневерено кога најмногу му требале (што ги зафркнале, статусот му го копирале??? Да беше со мене кога ми запре колата пред Велес, па да видеше што значи да си ги преброиш другарите пошто никој нема да тргни од Прилеп), за тоа дека парите не се животот (yea... right... интернетот сама си го прајш од сок од капинки), дека фејсбук нив ги осакатил инаку убаво си биле весели, среќни, си играле ринге-ринге-раја.... и тако даље... Како Цане уствари е борбен (монолог... сам се фали ко да ќе го купуваш), како тој е мажествен, како тој не работи а печали (печали... спечало негов... му дава баба му по 1000 ден. од пензијата за кафе), како тој овде не останува туку ќе оди Америка и таму ќе си го живее филмот... (аха... ќе го вработа таму во ресторан, закачалка да биди...) А па пицајзлава после него му објаснува како пренајубо си поминала кај другарка и на роденден и ептен преубо и било и ја изненадиле... итн... -уствари, пошле купиле една колекција и од кога кливнале кај роденденката фатиле WIFI сите и глава не кренале да и се опулат Идемо даље... извадок од разговор... Ж.П се става во врска со другарка и... Ц.С: ej sho taka be? Ж.П: epa ko nema maski so da pram ja (Се лигави на профилот на некој од популарните типци што не мисли дека Ж.П. е машко поради брковите) Ц.С: ima bek akonema sho sum jas ako nesum masko (ALT+TAB и продолжува со ПЕС-от!) Ти можи си машко, ама си далеку од маж за твоите 20тина години, не си пошол ни еднаш на забар без мама сеуште... така да, брате, бежи што даље... ПАТЕМ, земи си ја и пицајзлата со тебе пошто е глупава и нема основен домаќинско-мајчински инстинкт... нити ќе и се развие некога... И ВИТ ФАТЕТЕ ДВАЈЦАТА И НЕ СЕ ВРАЌАЈТЕ.... Још једна ствар што се однесува до кратењето на зборови: Ц.С. ej ako odis ti titni mi ko ce statas tamu ok Ж.П. nemam kr ахахахха.... епа фала богу што немаш, инаку машко ќе беше... или на друго мислиш?? леле... Немојте луѓе вака, доаѓа до забуни! Фала за вниманието! Изменето од volkswagen - 26.Ноември.2013 во 18:50 |
|||
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
volki..ne toa toa, ona moze vo sekoe vreme da pobara drug
|
|||
vivi
|
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
еве јас ве видов и двајцата и идеални сте (идеални девојки)
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
||
ххахахаха Фолки бре срце си
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Eve jas ke si kazam ....ja vidov kejt ..i ne samo sto e idealna ...tuku i se i e rasporedeno onaka kako sto prilega za edna idealna devojka ,,,,
Изменето од laki_bu - 26.Ноември.2013 во 19:17 |
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и се пушташ на скапата струја?
|
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
industriska struja ke platam ako treba ...ama kejt e idealna
|
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
Crna Arapina
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Идеална е за на интернет само таму ке биде идеална
|
|||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
знаев дека од некаде си ми позната... Изменето од Ninja 35 - 28.Ноември.2013 во 22:44 |
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mene pa eden drug mi e poznat
|
|||
vivi
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
||
Цане Сачмата и Жане Пицајзлата А бе Фолки, полн си со бисери |
|||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Цане Сачмата и Жане Пицајзлата се проекција на реални ликови кои секојдневно во мојот свет постојат, живеат, шетаат, „уживкаат“ и се одразуваат на околината. Реална заслуга му е да се најдат во темава
|
|||
Внеси реплика | страница <1 24252627> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |