|
Најдобра љубовна песна |
Внеси реплика | страница <1 91011 |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе нема ли нешто ново за во политика или гоблени или за "кога последно пивте кафе со джинджифил"
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема |
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubu be
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За век и вјеков...
Осумстотини илјади прегледи Па оној Ставрески,што и да се деси пак за министер! Ние стварно сме биле лудаци. |
|
lethergo
Нов член Регистриран: 10.Мај.2016 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
https://www.youtube.com/watch?v=x3xYXGMRRYk
I was perched outside in the pouring rain, Trying to make myself a sail; Then I'll float to you, my darling, With the evening on my tail. Although not the most honest means of travel, It gets me there nonetheless; I'm a heartless man at worst, babe, And a helpless one at best. Darling, I'll bathe your skin, I'll even wash your clothes, Just give me some candy, before I go. Oh, darling, I'll kiss your eyes, And lay you down on your rug, Just give me some candy, After my hug. Oh, I'm often false explaining, But to her it plays out all the same, And although I'm left defeated, It gets held against my name. I know you got plenty to offer, baby, But I guess I've taken quite enough; While I'm some stain there on your bed-sheet, You're my diamond in the rough. Darling, I'll bathe your skin, I'll even wash your clothes, Just give me some candy, Before I go. Oh, darling, I'll kiss your eyes, And lay you down on your rug, Just give me some candy, After my hug. I know that the writing's on the wall... But, darling, I'll bathe your skin, I'll even wash your clothes, Just give me some candy, After my hug. Oh I'll be there waiting for you Oh I'll be there, Waiting for you I'll be there |
|
Внеси реплика | страница <1 91011 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |