![]() |
|
Како да се совлада осаменоста? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 13> |
Автор | |
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dali si osamena i ako si zosto ?
|
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
???????????????
koj sto zosto? mare? |
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Тешко е да се објасни...барем мене. Знаеш, тоа е она што некои умни чичковци го опишуваат на оној начин: сонцето сјае и ги грее и добрите и лошите, и грдите и убавите, и цветот и коровот; ружата му мириса и на човекот и на творот :).... тоа е онаа внатрешна состојба на духот и душата кога едноставно си отворен кон светот , полн со почит кон се то постои....(од најмалата мушичка до средината во која живееш, семејството, партнерот, пријателите, комшиите, цвеќињата дома, кучето или мачето или некој непознат што ќе ти заѕвони на врата да те праша нешто) ....
|
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
aha
a da ne e toa ZDRAVO I DOBRO UTRO SONCE , SREKEN SUM STO SUM PAK NA OVA PLANETA? |
|
![]() |
|
mara ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Pa da ponekogas sum. Nekogas mi treba vistinski prijatel so koj mozam da razgovaram otvoreno no deneska takvi prijateli ne postojat i treba da pazis so da zboras pred lugeto. Zatoa bideki nemozam bas so nikogo da razgovaram otvoreno se custvuvam osamena- ne im vervam na drugarkite bas. Golema usta imaat |
|
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Pa eve ti zbori tuka...nikoj ne te znae i ne moze da te doznae ...zbori kolku ti dusa sama i ne se lazi ni sebe ni drugite i super ke ti bide
![]() |
|
|
|
![]() |
|
E GLEDAS TUKA MOZES DA RAZGOVARA STO SAKAS
USTITE NI SE BEZPOLEZNI |
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Ne, ne sum jas od tie sto nasilno se dopinguvaat so slatki zborcinja polni so cvekjenca i srcenca...ne, ne, ne....toa e edno mnogu obicno cuvstvo, ama jas go narekuvam sostojba, bidejki cuvstvata najcesto imaat minliv karakter, a ova e - sostojba. mi treba pomos - mi se svrkna tastaturava - kako da si ja vratam kirilicata nazad?
|
|
![]() |
|
ne mi odgovori dali e toa toa? |
|
![]() |
|
da, ti odgovoriv - ne e toa, ne na takov nacin. tesko se objasnuva....
|
|
![]() |
|
tesko e?
tesko? da toa e koga covek ima problem so gravitacijata togas e tesko sostojbata se vika sostojba na povisena gravitacija togas e problem treba da se sovlada |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ej aj drug pat koga ke ti nabavljaat roba neka svrtat i do kaj mene
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tesko e ona sto ne e lesno. no toa se za nas relativni nesta...znaes, moze da recam deka taa sostojba e svoeviden - stav, no toa e mnogu kruto, bidejki toa e sostojba koja ima izvesna perspektiva na gledanje na nestata...oh, ako objasnuvam popdrobno pocnuvam da zvucam mnogu ..ratorski, a toa ic ne go sakam....
|
|
![]() |
|
ne zvucis malku alegoricno
no inaku e ok preporaka za denes edna nasmevka naj naj naj |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |