|
Што ви се јаде во моментот? |
Внеси реплика | страница <1 34567 15> |
Автор | |
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако најдеш вакво нешто ....викај ме..... |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Палачинки
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полнети лигњи ми де јадааааат
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хамбургер
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чекам домаќинот да ја допече скарата па да си го земам увијачот и да ручам конечно!
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене ми се јадеше чипс и чоколадо со јагоди... и си апнав, шо дека е 11 |
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а десерт?
|
|
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е арно реков ја, шо знае стомак колку саат е .... ептен ми се спие инаку ќе палев кола и ќе здрвев еден ваков,удавен у мајонез... викаш,чипс мсна,а? имам и јас,ќе го збрцам само у мајонез,ќе заврши работа |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па чоколадото Бибич, чипс со мајонез не сум пробала ама сочно звучи |
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
жени
|
|
acika
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga ke se otvori apetit, nema beganje :))
|
|
Finis coronat opus
|
|
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мајонез можам и со чоколадо да го јадам,така да не знам што да ти кажам...пробај,можда ќе те бендиса
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аааа не не чоколадо со мајонез |
|
Внеси реплика | страница <1 34567 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |