|
Како го замислувате членот над вас |
Внеси реплика | страница <1 7475767778> |
Автор | |
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa me kazuvame bas se....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Mushu
Сениор ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вака некако, кога е усрамен ... Само без носот ко компир... И кафена, в крај кратка коса, со кафени очи, слушалките на уши, дуксерка (ама тоа за в зимо ) и со некоја кола од 7 000 еура... |
|
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вака некако како тоа типчето со цвикерчињата позади: - Учителке, учителке, може ли јас да кажам? - Ајде Мушу Џеронимов, повели... - САКАМ РАСПУУУУУУУУУУУУУУУСТ!!!! |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ova e mala koga bshe,...ne znam sega.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е сега ни јас не знам каква сум Брза го замислувам ваков -------> Стално наежен, на готовс да пука, оти нели не се знае зад која грмушка се крие непријателот. Си пијуцка пивце за живце, додека гледа вести и го пцуе Грујо & 40-те разбојници... Во паузите меѓу две тури вести, ѕирка на форумот, да види што има ново на Мода... |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некако сум сигурна дека има заносен поглед Изменето од Schatzii7 - 10.Ноември.2013 во 23:19 |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
acika
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Finis coronat opus
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме зезна ацика, а јас си спремав за евангелина
инаку членов што е баш над мене, вака некако |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...uste kako dete bese cekor pred vremeto.Mislam deka e i sega. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
haha
Без конкуренција би бил на survivor
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imas pravo,za mene se e ..CRNO-BELO.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Mushu
Сениор ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|
Внеси реплика | страница <1 7475767778> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |