|
Зошто жените се шминкаат? |
Внеси реплика | страница <1 23456 20> |
Автор | |
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
steta a bese toa dobra teorija
TI JA UBI hheheheheheheh no nesmeta drug pat kje ja razvijam so nekoj |
|
mara
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti sto bi odgovoril na mestoto moe ako se zamislis 2 meseci na mesto sam so zeni, kako bi izgledal posle 60 dena ????? Kazi
|
|
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA VO PRAVO SI
POSLE DVA MESECI BI PREKINAL DA SE SMINKAM NO NIKADE NEREKOV PUST OSTROV NEKA E MALTA NAPRIMER A NEREKOV DEKA KJE TE MALTRETIRAAT TIE KUPISTA MAZI NEGO LEZEREN ODMOR AMA TI SAMA BEZ NIEDNA ZENA OKOLU se razbravme sega? Изменето од mikus - 03.Септември.2006 во 11:50 |
|
mara
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ne mislam deka ako bidam so tolku mazi bilo kade vo malta ako saks i na havaite ke odime da ne me maltretirat.Razmisli 2 meseci kupista mazi a samo edna zena pa ne znam dali ke bidat tolku relaksirani osven ako se pederi
|
|
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahhahahhahaha
da pederi ima ama ne do tolku vo pravo si Изменето од mikus - 03.Септември.2006 во 11:59 |
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislev si sama
a cel grad na ostrovot samo mazi a ti biras ako sakas ako ne ne uzivas saMA ZENA TAMU PRASANJETO E DALI KJE PRODOLZIS DA SE SMINKAS SE DODEKA SI TAMU? |
|
mara
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pane bideki ke bidam samo jas zena
|
|
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TOA ZNACI SE SMINKATE PORADI DRUGI ZENI?
|
|
mara
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se sminkam poradi drugi zeni nego zosto da se sminkas koga veke imas eden kup mazi a samo jas sum tamu. niv ke mu bidi seedno dali si nasminkana ili ne. Vazno ke im deka ima barem edna zena.
|
|
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahhahaha
dobro e bobro |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
baravo mikus , bas mi e milo sto si se vkulil vo temata, samo ne mi kaza
dali tvojata devojka ili zena ( ne znam dali si zenet) se sminka? i dali koristi mnogu sminka na liceto ili ne??? by the way se pocesto i mazite se sminkaat, izgleda pocnaa da ne imitiraat nas zenite |
|
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde devojko sega ti
biraj od navedenite 1. se sminkam poradi mazite 2. se sminkam poradi drugi zeni odberi pod 1. ili 2. |
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас поради самата себе и не ставам никогаш јака шминка само малку римел и сјај на усните
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema takva opcija vo moeto prasanje
biraj 1 ili 2 |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |