|
Брзина на вашиот интернет |
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ииии,уште еден пример на Данок на достапна услуга. некој гарант ќе напише да се жалам,ама што ако ми кажат....ако сакаш о.к.,ако не не мораш. А што немам избор....ејјј,сето ова во земјата на информатичката технологија. браво за нас... браво. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За разлика од Џокерот
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shto e be pa ti ...zavidlivko !?
eve,...go namaliv,...za pomalku pari , ama pak mazno ide së ...i sliki ...i videa...i se drugo . ...shto ke ti e toj optichki luksuz, bog znae !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...еве и јас го намалив у ствари сам падна и ..одам на спиење. тоа сакав да кажам. |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shto si zasluzil toa dobivash !
...da sum mu plakjal pola parno.....jas?!
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...абе, а како јас плаќам за интернетот како и другите а го немам кога ми треба и спор е ко..што знам што!....или,не мора да имам..нели?. |
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..da ne sakash ja da ti go plakjam pola?
pa, zemi si go istitot i togash...plachi ! |
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако има некој "подобар" интернет од мојот, го частам што сака
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ова е најдоброто нешто што сум го имала во последните неколку месеци! И тоа го сменив рутерот со најнов модел, ако има некаква врска
|
|
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |