|
Одите ли на планина? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 16> |
Автор | ||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....кај нас нема вакви планини!. .кај нас горат планините!. .а и до скоро чинам..забрането беше. Значи,нам ни бранат да одиме легално во планина.поготово ако немаш ќибрит или секира!..моторка бе. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
бреееее |
||
trucker
Сениор Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
odlicna tema..steta sto ima malku luge spremni da diskutiraat za ova!
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оваа година жими еднаш,иако тнко на 1300 метри максимум...
Лоша рецесијава А еве што тоа видов,со срцепарателна песна,ама на барање на роднините во сранство Мариово |
||
gabriela855
Група Регистриран: 15.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
ginekolog1
Нов член Регистриран: 20.Јануари.2013 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
svajcarija ima priroda top bev za nova dvapati do sega ama seuste ne sum bil na alpite naredno idenje obavezno
|
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Минатата недела малце го орав Мариово,да подранев и свадба ќе фатев
На сликава во далечина се гледа село Зовик |
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Слабо планинари...
Па и да не ви е толку криво.Последен пат на оваа планина бев пред 5 години. И со право другарот ја викаше Македонската-Швајцарија. Но се сменила прикаската,ако имаше само еден едвај прооден пат до горе, сега има најмалце три четири патеки по кои дајцовиве си тераат бизнис. Цел ден пилите си вртеа,камионите се симнуваа,па дури и ловџиите си пукаа. Можеби за среќа ќе одевме инаку по печурки а и тие нешто аздисале периодов Освен свежиот воздух побогат и за некоја фотографија,да си играм со фотошопон |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не и немам намера .
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто?
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ме влече . Ме влече морето . Таму секогаш одам со големо задоволство . А планината ја поврзуваам со ладно место . А јас мразам кога е ладно .
|
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пракса Емиле пракса малце остај асоцијација
Како за пример...Саботата до 20:00 часот седев надвор по кратки ракави. |
||
Mushu
Сениор ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали одам на планина....
Па, нормално дека одам, не ќе ме носи в раце некој |
||
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |