|
Хороскоп |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 157> |
Автор | |
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daj be kazete nesto za oven? i kombinacija oven-lav?
|
|
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А нешто за близнаци со подзнак овен,ќе ми казете?
|
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So godini seriozno se zanimavam so astrologija i ubedena sum deka ne e bezveze.Ne zboram za glupine horoskopi so iskacaat po vesnici,nego za natalni karta i predviduvanja izraboteni od astrolog.Dosega mi imaat napraveno tri natalni karti i stvarite koi mi gi kazaa ispadnaa apsolutno tocni.Ova ne znaci deka sum zabegana i slepo veruvam u se sto ke mi kazat,ama nemozam ni da mislam deka se raboti za koincedencii.Sepak astrologijata e nauka so iljadnici godini iskustvo pozadi sebe.Ako e horoskopot totalna glupost i nevistina,togas sigurno ne bi opstojal tolku dolgo.
Na primer jas sum Lav(podznak Lav,mesec Vodolija) i mojot karakter skroz se sovpaga so karakteristikite na ovie znaci.
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
молам некој да ми каже како астролошки си одговараат девица и овен...?
|
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja molam da mi kazat kako bliznak da zavede riba?
|
|
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sakam da ti se pravam Nostradamus,ama spored moeto poznavanje na astrologijata Oven i Devica iskreno ne se bas najidealni partneri.Ovenot spaga u grupata na ogneni znaci,i e energicen,strasen,ekstroverten,izbuvliv i samouveren,dodeka Devicata e zemjan znak i e povlecena,sramezliva,pedantna,introvertna i emotivno ladna.
Najcesto na Devicata i smeta "bucnata" i otvorena priroda na Ovenot,i zatoa se povlekuva i distancira,dodeka pak Ovenot ne saka da trosi mnogu vreme na zaveduvanje,i saka odma da prejde na "delo",pa cesto gubi trpenie i se otkazuva koga ke se sudri so zatvoreniot karakter na Devicata.
U globala,ovie dva znaka se obicno mnogu razlicni,ama neli vikaat i deka sprotivnostite se privlekuvaat
Sepak ne se dovolni samo znacite za da se odredi kolku nekoj si odgovara.Ako znaes barem sto ste vo podznak i vo koi znaci vi se naoga Mesecinata,ke mozam da ti kazam neso pokonkretno.Bez niv e samo opsto nagaganje.
U sekoj slucaj ne sum ja nekoj profesionalen astrolog,nego ova mi e samo hobi.(a,iskreno i ja ne veruvam bas slepo u se sto e vo vrska so horoskop,zatoa so uvek ima isklucoci!)
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kandid...фала многу...за него не знам шо е во подзнак...јас сум девица во подзнак вага...
|
|
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E togas e vise druga prica.Vaga i Oven se super kombinacija,zatoa sto Ovenot kako znak gi pretstavuva site klasicni maski karakteristiki,a Vagata e sinonim za zenstvenost u Zodijakot,pa odlicno se nadopolnuvaat vo sekoj pogled.
Uste ako tipot ima podznak sto i odgovara na prirodata na tvojot soncev znak(Devica),ova moze da bide prekrasen spoj.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...kolku optimisticki vlijae ova na mene...stvarnofala uste ednas
|
|
david69
Нов член Регистриран: 19.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kandid cim ti e hobi aj kazi mi i mene de sto licnost sum i koj znak mi odgovara najveke.I jas ne veruvam mnogu u horoskop makar da od zanimacija go citam u vesnik koga ke go sretnam no 99% ne mi pogoduvaat.Znam samo deka sum Bik,podznak Vaga a mesecina vo Skorpija,mi kaza edna poznanicka pred nekoja godina.
Ajde kazuj sto luda kombinacija sum i na sto treba da pazam
|
|
bejbi
Сениор Регистриран: 23.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е па вака... Овен како огнен знак... па и лав исто... - импулсувни, енергични, страствени, полни со живот... сакаат доминација во друштво ама сепак не треба многу да се трудат околу тоа... другите сами некако ги прифаќаат... А за љубовна коминација овен-лав... Еееее... треба мнооогу попуштање од двете страни за да би опстоиле заедно... инаку ако трга секој на своја страна и ако си го истуркува строго замисленото(како што си знаат да прават и двата знаци) - тешка работа... Ако тоа се успее да се надмине - се ќе биде О.К! Никогаш нема да му биде здодевно додека се заедно - а за страст ... да не прајме муабет... ја поседуваат во огромни количества... Доволно? |
|
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве жив пример јас сум лав сопругот ми е овен и еве веќе 14години сме заеднои супер ни е И никогаш не ни е досано,се глупираме до бескрај
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej a za bliznak i dupla skorpija???
|
|
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lavce si a?Me too(ja sum i u podznak)...Neli sme najbolji?
|
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031 157> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |