|
ПРЕД ДА УМРАМ... |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Очигледно дека кај некои поединци залудни се сите обиди да се издигне нивното ниво на комуникација на еден повисок степен. Се си мислев дека ќе прифати нешто, ама ... тоа било моја заблуда! Едноставно Токму затоа нема да му одговорам на навредите упатени кон мене во неговиот последен пост! Оставам читателите да се восхитуваат на „маштовитоста“ и интелигенцијата на дотичната „брза“! |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ете така, мир во куќа.
Ем убави, ем паметни.
А брза станал брза затоа што згрешил во пишување пред 7 години. |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Brza jас не сум редарот, ама редарот го нема па ќе си земам за право да те пратам на одмор додека си ја разбистриш главата.
После мојата опомена повторно пау пау. Епа вие пау пау, јас бам(н) бум. Два дена одмор, од мене имаш две гајби пиво. Следен офтопик и Меси од спиење ќе го будам ако треба
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да добеив еднаш и јас еден одмор од форумов,па макар и викенд...Оти баш ми треба бистрење на главава
|
|
bilokoja
Група Регистриран: 24.Септември.2013 Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред да умрам сакам да поживеам јас како што сакам, а на само за други и по нивна воља
|
|
edgaralanpo
Нов член Регистриран: 16.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пред да умрам морам да живеам!
|
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |