|
Зошто жените се шминкаат? |
Внеси реплика | страница <1234 20> |
Автор | |
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas retko koga se sminkam.Mozebi koga sum na rabota ke stavam malku senka,maskara i nezno karmince.Ne stavam jaki boi.Za na koledz pak ne ni obrnuvam mnogu vnimanie dali sum nasminkana ili ne...zavisi kako se custvuvam i dali imam vreme.
Ponekogas ke se nasminkam poveke, ama zavisi od prigodata.
|
|
|
|
bile
Нов член Регистриран: 01.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se sminkam sekogas i za sekade, no jacinata na sminkata zavisi od prigodata no i od raspolozenieto. So sminka se osekam posigurno vo sebe.
|
|
bile
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da im se dopagjat na drugite zeni i tie da puknat od maka sto ne se poubavi
|
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se sminakm sekoj den i ne mi se sluciva da iskocam bez barem malku pudra,maskara i sjaj za usta.A koga se spremam za iskacanje navecer...i cel saat mi e malku za da se nasminkam celosno
Ali ne se sminakm kako so vikaat nekoi u porakite radi toa sto imam krupni nedostatoci,pa moram da gi prekrivam so sminka(ne se desilo tipot so e so mene da se uplasi prvoto sabajle koga ke me vidi bez make-up)ili za da bidam poubava od drugite,nego samo poradi sebe, a verojatno posle tolku vreme sminkanjeto mi prerasnalo i u navika,pa mi e cudno koga sum bez make-up
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj kazi najiskreno
ako treba da biras od ovie dva odgovora 1.se sminkas poradi mazi 2.poradi drugi zeni |
|
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga sum nasminkana se osekam posamouvereno i mi se sviga toa sto go gledam u ogledalo,pa zatoa drzi donekade i deka se sminkam za da im se svigam na drugite,ama ne mi e problem da se pojavam pred nekoj i bez sminka. U sekoj slucaj i navikata igra golema uloga.Prejdeno mi e u rutina pred da idam negde da si stavam make-up,a toa nema veze ni so muski ni so zensi
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam ova e odgovor na skoro site zeni
no sepak ako treba da odberes od ponudenite odgovori sto bi odbrala pod 1. ili 2.? |
|
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U toj slucaj definitivno pod 1
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
joj
mi gi srusi site iluzii |
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so se smees
|
|
ultra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за прашањата... интересно...
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj odgovori ti
da te vidam za iskrenosta |
|
ultra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не се шминкам, односно многу ретко...
|
|
Внеси реплика | страница <1234 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |