![]() |
|
Признавам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5758596061> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...се плашам од грмотевици ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...taa e SVOJA na moeto.
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Признавам не можам без тебе
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
не ми се верува дека сама направив баклава ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Прзнавам дека....навистина понекогаш мислам само на себе
![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
признавам - незгодно ми е кога ме фалат мене, црвенеам и менувам тема, ама кога ми ги фалат децата - најумна, најдобра во класот, најматематичарка... а бе цела се топам, како сладолед во врела фурна ![]() |
|
![]() |
|
д4б3 ![]() Сениор ![]() ![]() Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
![]() Изменето од д4б3 - 22.Јануари.2014 во 13:41 |
|
![]() |
|
bellas ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 77 |
priznavam, netrebase da se javam
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
признавам - пред Господ сите се рамни , ама други се порамни
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Признавам,сакам лето на сред зима
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
признавам ме изненади .До завчера сакаше снег Изменето од емил - 05.Февруари.2014 во 16:16 |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Признавам сакав снег,ама сфатив не е
планиран за оваа година,Емил Ова сонце денес и вчера ме исполнува ![]() Изменето од Valerija - 05.Февруари.2014 во 16:49 |
|
|
|
![]() |
|
Признавам испогрешив
низ игрите ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Признавам дека на секоја свадба се случува едноисто
Невестата се прави на девствена , младоженецот се прави дека е нашол единствента во својот живот , родителите на двајцава млади се сакат , а гостите се дошли да се направат на даска на аванта .
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5758596061> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |