IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - што ќе направите ако го фатите партнерот на дело?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

што ќе направите ако го фатите партнерот на дело?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 29>
Автор
Порака
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2006 во 20:57
...Mu vrakjam so ista mera..nema drugo!!
Samo taka ke bideme fifti-fifti
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
kokomoko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2006
Поени: 1363
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2006 во 21:07
lele ama si losha !!! pa moze go opile i napravil greska ...c c c ...
......
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2006 во 21:09
Ne sum losha..samo taka mozam da prostam i da zaboravam na ona sto se slucilo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2006 во 21:15
znacci mozess sepak da prostish ...bravo...hrabro
......
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2006 во 21:17
Sekoj greshi,toa e covecki..ali angelot samo znae da PROSTI:)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2006 во 21:17
smenuvaj ime vo ANGEL....uste ednass bravo angelce
......
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2006 во 21:23
Mislam deka sekoj treba da nauci da prostuva..sto mislis Koko?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2006 во 21:27
jas sum takov baram proska i davam proska no nikogass ne bi prostil takvo nesto ....
......
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2006 во 21:30

Bidi pofleksibilen Koko..

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2006 во 21:31
za toa nikogash ...tebe ti se ima sluceno takvo nesto ?
......
Кон врв
QT_boy Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Поени: 42
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај QT_boy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2006 во 16:32
зависи од пертнерот и тоа во каква врска сме, ако ми е мува4ица нема проблем , и вракйам мило за драго ,л со иста мера . Ако ми е девоика е нешто полошо , можи той што е со неа а и самата таа да кркаат малку киотек , а после не би преварил (бидеки би паднал на неизино ниво ) ке ми е тешко не велам не , ама ке се помини...
    Не даи боже ако ме превари жена или девоика во коиа сум залиубен, па мамата му ебав, на лице место. Се друго е джабе , ке йа отепам на лице место , и тоа е не е доволно ама друго нема , не сакам ни да помислам да йа видам со друг... Лелеле йа убив таму каи со е сместа , племе неизино

Изменето од QT_boy - 24.Октомври.2006 во 16:33
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2006 во 16:33
na umetnicko delo?Big%20smile
Кон врв
Tikvi4ka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Локација: Macedonia
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tikvi4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2006 во 16:49
ke go pogledam ke mu frlam 5denari i ke mu recam ova ti e za seksot i ke si zaminam... ili pak ke go ubijam nesto ke bide ali sto...
I'm 2 smart 4 u
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2006 во 16:51
najiskreno- nisto!!! ladnokrvno ke si otidam i nema da me vidi vekje....
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.