![]() |
|
Што го уништува душевното спокојство? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 20> |
Автор | |
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ama telefonot go isklucuvam, pred da odmaram ...
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Нек звони, нит се будам, нит па стануем, а посебно кога е пред избори, тогаш ич не отварам
Изменето од zbunet - 24.Септември.2013 во 21:57 |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
abe zbunet, dovolno e sto slusam .....da se iznerviram
![]() Изменето од vivi1 - 24.Септември.2013 во 21:58 |
|
vivi
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Да прекинуеш нешто убаво што правиш за да отвориш ил се јавиш на телефон? Пфф, ма кој сака нека е
![]() |
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Егоизам. Споредби со другите луѓе најмногу.
|
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
- a mene pa...drzavata!
...samo ne znam zoshto i jas tolku se potresuvam poradi toa koga...zemi i.. ...pushti i voda i ....aj neka ide u pichku mater! ![]() ...i taa i site shto nea ja pretstavuvaat!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Alekxandar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Кога имате нарушено душевно спокојство ставете вазелин на градите за да не ве боли многу душата...
|
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
umot e "toj", koj e spokoen ili ne, pa potoa doagja do meshanje na chustvata i mislite
![]() Изменето од viktorija123 - 27.Септември.2013 во 14:03 |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
Alekxandar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Е најдобра комбинација е малце вазелинче на главата малце на градите и спокоен си цеел ден...или модерно кажано 24/7.
|
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
zaboraviv "" "" na zborot spokoen
![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
eden dalecen ton vo pogresna oktava...samo go miluvam da se otkaze od svirenje
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
Gallina ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Септември.2013 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Ve zasegnuva li povremeno svoeto sopstveno povedenie ? Mnogumina si go postavile prasanjeto dali vo dadena situacija postapile najdobro ,ako voopsto nekoj moze da si definira barem sam za sebe sto e toa *najdobro* i dali e toa sekogas za sekogo podednakvo dobro.Ponekogas i za svoeto sopstveno odnesuvanje znae da ni se pojavi dilema,od kade ni proizlegla odredena postapka.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Негативни емоции (неисфрлени преку некој вентил), ја гризат душата како црвче во јаболко. |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
да. понекогаш и не знаеш како и не знаеш що да направиш да се ослободиш од тоа що те тищи. но знам едно животот е по голем од нас и секогаш дава прилика и шанса за личен катарзис. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |