|
Јас имам талент |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Јуни.2011 во 11:46 |
Јас имам талент е најпопуларното талент шоу во светот, кое се емитува и кај нас.
Аудициите се одвиваат пред тричлена жири комисија и публика при што аматери ги покажуваат своите вештини. Публиката ќе има можност да види 40 полуфиналисти низ 15 епизоди, а во финале влегуваат 10. Првите финалисти веќе се познати, а финалето ќе биде на 26 јуни. Главната награда е 100.000 евра. Овде пишувајте што мислите за ова шоу и оставајте видеа од оние кои ви оставиле посебен впечаток. |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ѕирнав нешто пред некој ден а и вчера ко се истури една со ролери,си ги искрши колената (цеца мислам ја викаа) a овој Борис Лукман растура нашиот робот одличен е,а мислам дека не влезе така? а овој (могли) луд е мајка му стара гледав пред некој месец во шума живееше и црвја јади еве ја оваа шо падна (море оваа не падна туку се истури и сиба мајката) Ja imam talenat Srbija 2011 - Svetlana Vukomanović (Čačak) 01:28 |
|
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не влезе нашиот...
мене ептен ми се допадна она малото што свиреше синоќа на тапани и влезе во финале само не знам како се викаше, па не можам да го најдам на youtube... а девојката што падна има баш добар глас, добро отпеа, но требала уште повисоки штикли да облече |
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovie nasive so gi vidov na jas imam talent stvarno se dobri ali ipak tamu niso nema da napravat samo malo promoviranje pred pogolema masa na luge
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
одличен глас а и многу лична |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а ти да не мислиш дека наш кандидат ќе победи на странски избор на талент,идол и слично НЕМА ШАНСА само да гласа македончето и да се наполнат пари и да,САМО ќе се промовираат нашите без разлика каков талент да се,да нема нигде таков талент по светот ништо нема да направат странците максимум второ место (како нонето) Н со мала ја пишав оти и таа е мала вториот е прв од губитниците а да беше кај нас изборот одма прво место ќе му даевме на странецот (србин,хрват,ирачанец,јужен сосед......) |
|
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас имам талент - Украина
малава знае што сака баш е златна. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
го прекинаа девојчето, колку убаво си пееше...
http://www.youtube.com/watch?v=w2PwS8FCfxo Stupid Americans. |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |