|
Вашиот перфектен партнер,како би изгледал |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | |
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
pred nekoj den...sretnav prijatel od mladite denovi.......veli ne bil zenet.....I uhste dodade...barajki ja sovrsenata...ostanav sovrsheno sam |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
ВИСТИНСКИОТ МАЖ СЕ ПОЗНАВА ПО НАСМЕВКАТА НА ЖЕНАТА ДО НЕГО
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Preubavo kazhano Gabi:))
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ако жената не го тера да се смее то тогаш помалку ли е маж ?
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema potreba nekako posebno da izgleda....dovolno e da znae se sto treba da pravi i bez da kazam.....da se razbirame i bez zborovi......da se razbirame i so pogled....
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Aureus
Сениор Регистриран: 22.Август.2012 Статус: Офлајн Поени: 108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ау значи колку сум еволуирала... Порано се занесував по убави мужи, она prince charming, сега ми е битно да е висок, темен и умен. Друго се сама си средив.
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Совршена жена
Студентите заинтересирано го запрашуваат својот професор: „Вие сте мудар и искрен, сите ве сакаат и почитуваат. Но, и покрај се, не интересира зошто се уште не сте оженет?“ Професорот, затекнат од ова прашање, на почетокот се мислел, но потоа почнал да зборува: „Видете, јас отсекогаш ја барам совршената жена. Во оваа потрага пропатував низ многу земји. Еднаш се заљубив во една преубава девојка. Беше неверојатно убава. Ниту еден маж не можеше да одолее на нејзината убавина. Но, за жал, нејзината душа немаше таква убавина, па после некое време нашите патишта се разминаа. Потоа сретнав уште една девојка. Таа беше и паметна и убава и образована. Но, за жал, нашите карактери беа тотално различни и нашата врска не успеа. Од тогаш запознав уште многу прекрасни жени, но јас се уште ја барав онаа својата совршената.“ „И што се случи, зарем никогаш не сретнавте таква?“ „Да, ја најдов. Еден ден се појави баш таа: Совршената жена – паметна, убава, елегантна, добра, образована, амбциозна...едноставно совршена!“ „И тогаш се ожените?!“ – воодушевено и нестрпливо во еден глас го запрашале студентите. „Не! На мое големо разочарување, се покажа дека таа бара совршен маж!“ |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден краток виц поврзан со темава
Каква треба да биде современата идеална жена? Современата идеална жена треба да е како Google. Мажот кога ќе рече: - Пи ..., жената треба да доврши со: - ...вце ли сакаш драги, веднаш ќе ти донесам. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може да се зезни со тоа ...вце... пример
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да е секогаш расположена, здрава и да дава
|
|
yuiop
Сениор Регистриран: 15.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 234 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema takva.
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да дава? Пари?
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
yuiop
Сениор Регистриран: 15.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 234 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne be......volna da dava........
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |