![]() |
|
Како да ја направите среќна својата жена |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 111213 |
Автор | |
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da i rece...zeno, ostavaj se i sedni si na forum
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Да и’ верува дури и кога не ја кажува вистината. А шом не ја кажува, сигурно има причина
![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
da ne hrcite koga spiete
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Уфф, а ја кров дигам у вис коа хрчам
![]() |
|
![]() |
|
Башка и се лигавам
![]() |
|
![]() |
|
i uste da pises deka cela vecer ja otskrivas i deka spies dijagonalno na krevetot
![]() nesreknica taa ![]() |
|
![]() |
|
Баш така, ама ме заеба, секој си има свое ќебе. И ме рита коа ќе навлезам у нејзин дел
![]() |
|
![]() |
|
Alekxandar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Calipso ...Да бе твитерџија
![]() ![]() Мажот твитерџија со еден твит можи да предизвика сексуална револуција, додека мажот на Фејсбук е во еволуција.. ![]() Изменето од Alekxandar - 26.Септември.2013 во 08:42 |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13960 |
,,,srekjna ,,nema veke kade,,,,so dobro sukalo,,i shushki,,,aj vistinata n videlo,,,
![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Да сфатат дека не читаме мисли.
Да не зборат на хиероглифски и да поставуваат ребуси. Доволно е. |
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
porano se raduvase koga ke videse deka se spremam da i skoknam....
![]() sega se raduva koga ke donesam doma pari, koga ke napravam jas rucek i slicni gluposti.... znaci....vo razlicno vreme, razlicni raboti se potrebni da ja napravis zenata srekjna... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
![]() Ne ti se raduva koga sakas da i "skokas" ?!? |
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 111213 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |