IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Како да ја направите среќна својата жена
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како да ја направите среќна својата жена

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 13>
Автор
Порака
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Статус: Офлајн
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2010 во 17:10
Не чекам да ме направат среќна.
Само се пазам да не ме разочараат ептен....инаку не се замарам премногу
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
valentina-pp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Октомври.2009
Поени: 198
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај valentina-pp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2010 во 19:40
denes sum raspisuvana .pa aj i na ovaa tema hahaha Jas sum srekna koga gi gledam nasmeani moite deca,koga na maz mi  za 1 min e spremen za rabota hahahaha i koga rece eve na platava!
Кон врв
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 21:52
Da mi zbori non-stop deka me saka,da mi gi slusa cuvstvata i da mi gi ispolnuva zelbite.
~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 22:01
mojava samo pari bi ja usrekjile....mnogu pari !да
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 15:42
Znam deka treba na makedonski, ama ne e interesno ako se prevedat stihovite:  

"Malo mi za sricu triba,

da me zove moja lipa,

da mi kazu zlato moje

lipe usne te njegove!"

голема%20насмевкатрепкање
големо%20гушкање
always look on the bright side of the life!
Кон врв
mark3r Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 28.Ноември.2010
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mark3r Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2010 во 13:01
tracarete zaedno so nea
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2010 во 13:20
Лесно и едноставно: биди мушко у права смисла на зборот.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2010 во 19:31
големо%20гушкањељубовбакнежбакнежбакнежљубовголемо%20гушкање
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2011 во 15:41

Повеќето жени сакаат маж кој заработува повеќе од нив

Жените сакаат да имаат убава работа и да градат кариера, но ако можат да си дозволат, тие претпочитаат да останат дома со своите деца.

Резултатите од ново истражување на YouGov (интернационална фирма за проучување на пазарот) покажале дека најголем дел од жените сакаат да имаат маж кој заработува повеќе и да имаат можност да седат дома и да ги воспитуваат децата.

64% од жените сакаат партнер кој заработува повеќе од нив

Повеќе од половината, т.е. 64% од жените изјавиле дека посакуваат да имаат маж кој заработува повеќе од нив, а ниту една жена која учествувала во истражувањето не сакала да има маж кој заработува помалку.

Дури 69% од жените би останале дома со своите деца ако парите не им претставуваат проблем.

Сепак, тоа не значи дека жените не се амбициозни или дека не се мотивирани да се надградуваат професионално. Само 19% од жените изјавиле дека сакаат нивниот партнер да е подобро образован од нив, а 62% откриле дека сакаат партнер со кого се на исто интелектуално ниво.

Кон врв
Курчи Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јануари.2011
Поени: 143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Курчи Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2011 во 15:47
јас ги правам среќни во секое време
Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Поени: 6758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2013 во 01:09
Не треба многу!
Ама ако не си ја знаеш жената и милион работи да направиш, нема да ја направиш среќна.
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.

Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
yuiop Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2013
Поени: 234
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај yuiop Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2013 во 01:10
Јас милиони работи и магии ќе направам за да биде несреќна
Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Поени: 6758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2013 во 01:19
Затоа си фрустриран?
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.

Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
yuiop Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2013
Поени: 234
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај yuiop Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2013 во 01:21
Originally posted by evangeline evangeline напиша:

Затоа си фрустриран?

Затоа.....да.....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.