|
GP Singapore |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сингапур.....
На тркава и лежеше ваков почеток ...спектакл во секој поглед... Радосен сум за Алонско ... сплет на околности, но му фалеше на бившиот шампион вакво нешто за да си ја поврати довербата .
Патеката конкретно.... Подлогата катастрофа ...( очигледно бизнисот Ф1 се наметнал над квалитетот )... нерамна и крајно недозволливо нечиста .
Ферари ...КАТАСТРОФА ...Маса во негов стил...кога е под притисок често реагира нервозно...но ова беше премногу . Кими ( мојот миленик )... не е тоа оној Кими... и тоа го следи веке некое време ...Се надевам не е знак на нешто како предвесник за пензионирање .
Мекларен ... го превзема водството во Конструктори . Браво за Мекларен .
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сета мешанца креваше адреналин.
Бев задоволна од крајот иако оваа сезона Алонсо едвај 2 пати (со се вчера) победи... Не знам што им требаше на механичарите да избрзат и пред време да дадат зелено светло за тргање па настана таков хаос....со Маса Освен тоа што изгуби многу во секунди и остана последен и без бодови, заработи и казна Сепак како и да е .......она што ме радува е тоа што Алонсо ја забележа 20. победа во 120. гран при настап. Изменето од blueprayer - 29.Септември.2008 во 21:33 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
гoстин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vreme bese i Alonso da pobedi ali za pobedata moze da mu se zablagodari na Timot Ferari koj sam si e kriv za ova sto se sluci so Massa!
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде ајде сеа....
|
|
|
|
гoстин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sreka e.....Massa e shampion
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Практички гледано-темава е за Сингапур трката во КОЈА МАСА НЕ БЕШЕ ШАМПИОН......фактички-ти си оф топик модераторе
|
|
|
|
гoстин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum of topik moderatorke za singapur zborime
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај ај
|
|
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам чувство дека Фетел нема да ја заврши тркава денеска...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си ги помешал ликовите...
сепак Вебер е тој кој не ја доврши |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа така испадна...Знам некој Ред Бул беше...
Инаку како и минатата трка, толку ми беше интересна што заспав на 19 круг а се разбудив на 43. |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |