|
Дали жените заслужуваат ќотек? |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 31> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не . Колку и да те преварат и да те лажат они засложуваат само бакнежи и китки оти сепак нели се нежниот пол и сè им е дозволено .
Изменето од емил - 22.Септември.2013 во 01:44 |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ане... јасно е ко ден... не заебавај... светото е таков... ко што мене ми одоговара... кога мене ми одговара... како што мене ми одговара... нема друга логика... |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во 21 век заслужува ли некој ќотек?
Лоша работа, мрднете до 21 век ако сте некаде поназад. Фала многу!
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
kalima
Нов член Регистриран: 22.Септември.2013 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
согласен сум |
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Евангелинче... убав аватар... мислам дека знаеш дека знам зошто незнаеш... за вековите... благодарам... многу... |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам за комплиментот!
Жена сум, виде по аватарот. Не знам, а зошто не знам кажи ми па да знам. Мислев дека во цивилизирано општество живееме или барем се стремиме кон тоа.
|
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
светот еволјуира . Преди 4-5 века директно ги убивале , додека сега ги тепат и им дават втори шанс да прават глупости
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Емил, јас се залагам за мирни начини за решавање на конфликтните ситуации.
Ако истепаш жена си се покажал колку голем маж си. Ама ако жената има црн појас, тогаш си се зафркнал за цел живот.
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас се сложувам со тебе само и само да има мир во семејството .
|
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Евангелинче...
јас сум машко... не само по аватарот... а ти... па не го гледај светот црно бел... затоа што за многумина е сив... а он у ствари... сјае во прекрасен колорит од виножитни бои... и тое не е карактеристика на 21 век... туку на природата на нештата.... |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...pa ako ima ke pazish kako ja pipash .
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
којсумјас, светот за мене има прекрасни бои. Особено во пролет
Но тука зборуваме за насилство. Нема бои, колорит. Насилството не е розево, напротив. Изгледа не се разбираме. Брза, па еве една моја помлада колешка е во врска, но господинот не знае дека таа 8-9 години тренирала карате. Нема кажано, од која причина не знам. Сепак може да настрада типов, ако се опушти многу.
|
|
|
yuiop
Сениор Регистриран: 15.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 234 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ами он ако е џудист?
|
|
Внеси реплика | страница <1 2627282930 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |