|
Се чувствувате олеснето... |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cim slusnam nesto vistinito odma lebdam
|
|
ANTEROS
Група Seeker Регистриран: 06.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога во хаотична состојба засегнатата страна ќе ги разбере моите мотиви зашто сум постапил како што сум постапил.
|
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па нели е нормално тоа, секој да се чувствува така , откако ке излезе од некаде.
|
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога ќе си поплачам...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ednas se zivee.....recenica koja se koristi koga sakas da napravis nekoja glupost ili veke si ja napravil...i odma ti stanuva polesno |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
........seushte.... ne!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе се чувствувам олеснето кога ќе заврши овој филмот со Вин Дизел. се изморив од толку акција и неинвентивен дијалог. веќе заборавив и како се викаше, чек да проверам ... Ридик, да бе Ридик, ... окапав додека се наполни ... не дека не можам да претпоставам како ќе заврши ... поарно да сплетев некои калци како тој моторџијата на реклами
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само кога ќе ослабам.....ама само тогаш се чуствувам олеснето и подобро
па кога ќе станам насабајле ептен ми е убаво како перув сум |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ќе кажам нешто што долго ми стоело на душа. И кога си тресам зелени по форумов... многу ми олеснува. |
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и мене
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лутината како и лутото дава моментално задоволство додека афективно се исполнува, доаѓа до олеснување, но и до каење
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Две години никако не можев да му простам на поранешниот директор...
Некаде у јануари си признав дека,на крај сам си одлучив. За да денес ми се јави,и без да го натерам да почувствува вина знае дека не му се лутам.Иако му нагласив оти му бев лут. Верувам и него но и мене ми олесна... А се гледам на огледало не ми се приметува пак каишот на иста дупка го ставив. |
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |