![]() |
|
Кујната на БАБА МИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3456> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Баба ми знаеше да направи најубава каша...најубав кромидарник...најубав качамак...најубава пита...
Од како умре таа немам вкусено таква храна... ![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Едната баба многу ја биваше во кујна, ептен мастрафи знаеше, другата слабо. Ама јас мислам дека ќе ги надминам и двете на нивни години.
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Баба ми сосила готви
![]() |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
ееееее колку убави јадења ми подготвуваше! Никој не може да ги подготви како нејзе...
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
баба ми сеуште ми прави најуваб зелник за Бадник
|
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
POcinata e ama gjomleze , zelnik , mlecnik i nemase ravna za tie raboti.
Ke stignevme i drugoto sabajle ke dojdese doma so dzomleze , mashtenica i sirenje za dorucek .. |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
pa kazete nekoja pita kako pravela vasata baba
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Кујната на баба ми имаше зелен тепих, дрвени висачи и шпорет од Кончар. За фрижидерот не се сеќавам
![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
a kaj mojata imase i sporet na drva
![]() ![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
баба ми правеше румени кифли со мармалад од смокви, меки како душа, миризливи на километар, посипани со шеќер во прав , уфффф!
|
|
![]() |
|
ufff mi se prijadoa takvi kifli
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Ovaa sam ke si ja izbrisam..ne se macete so mene
![]() Изменето од laki_bu - 13.Септември.2013 во 22:32 |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Mushu ![]() Сениор ![]() ![]() ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Ме потсеќате на соучениците мои... Еден ќе каже нешто и сите другите по него за истото ќе зборуваат
![]() |
|
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|
![]() |
|
a teglite polni so djem od slivi...mmmm
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |