|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика | страница <1 253254255256257 266> |
Автор | ||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Јас имам капа, маица дури и приврзок за клучеви Идивиди... од тие на врат шо се бесат. Може да дојдам така опремена? |
||||||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Може, ќе ни бидеш ко матицаќе прошеташ таму-ваму така униформирана да не собереш
|
||||||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Може и без тоа ... само коа би се решила да дојдеш
|
||||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Јас би се решила одма, ама Мичо не ме пушта. Или да дојдам со него? Џули ќе ја земеш ли? |
||||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ма она се фали само стара гарда сите се накитени со поклони ... за нас ... знаеш мислам
|
||||||
|
||||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Обавезно чим е таква работата ... ако сакаш и трансфери че прајме иии еј пссс .... не се вади со Мичо ...
|
||||||
|
||||||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Да де, кажи си,од трите подолгото.....ма ни тоа нема
|
||||||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||||||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Не се вадам бе шефе Шо не се собиравте пред месец дена, сега ви текна во сред септември |
||||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Да бееееееееее .... Чудна работа прима ... никој не дава појче ни тоа
|
||||||
|
||||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
АА види ја ти незе со тие финти сеа
|
||||||
|
||||||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Леле како ме нервира... јас и финти? Туку и да беше пред месец дена немаше да разберам, оти ѓоа банирана бев. |
||||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ај ај не фрлај си со свои камења самата себеси Туку носи го Мичо и да се посватиме конечно
|
||||||
|
||||||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
А бе да се посватиме, ама ако го земеш домазет И да ветиш дека нема да ми го враќаш |
||||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Земам
|
||||||
|
||||||
Внеси реплика | страница <1 253254255256257 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |