|
Како си поминавте ова лето на одмор |
Внеси реплика | страница <1 456 |
Автор | |
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ептен добро со добро друштво,тоа ми е најбитно.
|
|
I just wanna feel real love.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како што цел живот чекав. Да заминам без талибанци, индијанци и останати идиотцикли...
Во дует со цурицата... Без инстант јадења, без брзање, без претерување со плажи и печење туку исклучиво ОДМОР... Мераклиски јадења ... печенко мевце пилешко со винце бело компири и многу зачин, па свинско, па колбавчиња во фолија, па лутки ќотфтиња печени во тава и така натаму.. па благо секако... Па в кола и на шетање околку... по галичица нагоре , на долу тура преку цела планина, па во Ресен на шеткање, па на некоја пораздвижена плажа поубава, па пак на кулирање... па пак навечер готвење (нешто палачинки, мекици со сиренце или мармалад... абе... ) и после на спиење... Само кутрата моја друшка, не се наспа ич... Рујна зора руди, мал штрумф *(јас) се буди... |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Folki, koj gotvese be
Jas drugar ti go ostaviv gladen A i so spienjeto se tuka nekade so tvojata da ne bidam oftopik kako stalno Jas si pominav super, si pisav na prethodnata strana... A sega koga ke pomislam podobro, trebalo da spijam povekje za da bide vistinski odmor |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Внеси реплика | страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |