|
Најдобра Манга Анимирана Серија |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | ||
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pokemonnnnnnnnnnnnn----Ez i pikacu mi se omileni likovi od ovoj crtan.........
|
||
WhizKid
Група Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сите од горенаведените сум ги сакал.
Но особено би ги одвоил Покемон и Дигимон. Луѓето викаат демек штетни биле, агресивни биле, но јас си ги гледав само за забава, без да сметам некои од ликовите за мои идоли. |
||
Haker_mk_sk
Нов член Регистриран: 21.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема цртана серија што не сум ја гледал ама од овие горе најдобра е Југио. Инаку највише ми се свиѓа Sonic X. |
||
G.G. King
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ниедна т.е ги мразам
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Цртам вакви работи, ама не гледам. Би ја издвоила Покемон, бидејќи порано ме зезаа и ме викаа Пикачу.
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mrazam Anime i Manga, grdi se i vristat mnogu i imaat bolen sjaj vo ocite
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дигимон
|
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За оние кои што велат дека анимето не е за деца сигурно не се запознаени баш најдобро и коментираат врз база на претпоставки. Има различни категории на аниме, има детски, има анимиња за поголеми. На пример Naruto и Bleach се за над 13 години и овие анимиња знаат да дадат многу силна порака и се добро разработени. Мене сега за сега Naruto/Naruto Shippuden ми е прв на листата. Манга не читам. Од долгометражните: Howl's moving castle, Kiki's delivery service, Laputa - Castle in the sky. |
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Манги... Не можам да ги смислам. Ај јас... ама ни децата не ги сакаат. |
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хехехех, а колку манги имаш прочитано? бај д уеј, хелоу
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прочитано - ниедна. Ама нејќам ни да ги читам. Бојкотирам манги и битанги. И тебе ќе те бојкотирам, ако те снемува вака од форумов. Кај си да се распишеш? Арна? |
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хахахахаха, па ме мрзеше да пишувам де
Инаку супер сум си, се излежавам ама оправдано
|
||
|
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се излежаваш... па оправдано? Да не си трудна? |
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нееее!!!! Хахахаха, играв фудбал вчера, па секое можно мускулче на нозеве ме болат Еве едно интересно трејлерче аниме... долгометражно... И ова аниме е интересно, но музиката за нејзе е преубава |
||
|
||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |