|
Што би правеле СОличноста над васАКО сте невидливи |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 62> |
Автор | |
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kje i go pushtam li
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke si go cuvam, ne i go vrakam
|
|
Mushu
Сениор ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе и ги фрлам чашите од високо дури спие, да ја штрекнам
|
|
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke mu gi ukradam farmerkite od zica ko ke mu se sushat
|
|
Mushu
Сениор ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас ќе и ја украдам сета облека од кај нејзе заради тоа
|
|
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сите учебници ќе му ги искинам
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Mushu
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас ќе и ги подавам
|
|
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе му оставам секоја вечер под перница по едно јајце
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Mushu
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе и ја кревам перницата дури спие
|
|
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе му ја врзам устата со фластер
|
|
|
|
Mushu
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе и се потпишам на шапката
|
|
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ќе му ја пукнев една како што ќе ми стоеше до мене... уф уф...
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke mu ja zemam skodata pa od dve ke si napravam edna
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе ја гре**м додека одмара
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3536373839 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |