![]() |
|
БЕЗ КОМЕНТАР |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5556575859 84> |
Автор | |||
горангорес ![]() Нов член ![]() Регистриран: 03.Септември.2013 Статус: Офлајн Поени: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
здрав разум ... имаш фирма ... вработуваш некого како приправник и работи кај тебе 2 години, стекнува искуство ... и после 2 години го бркаш за да обучуваш друг ... каде е исплатливоста на тој чекор ... Изменето од горангорес - 03.Септември.2013 во 16:09 |
|||
![]() |
|||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
||
Не треси зелени.. И твоите љубени истото го прават.. Не се прави невина душичка демек незнаеш. Сопругата конкурираше лани на 10 работни места според распишан конкурс за во основни училишта. На сите до едно и рекоа, цитирам : Девојче не си го губи времето и парите да конкурираш, тие места се веќе пополнети, а конкурсите се само формалности за да биде се легално. И сега што ќе кажеш во одбрана на овој чекор, а да не биде куп измет повторно произлезен од тебе и ретардираниот памет?!?!?! Апла се гледа дека е класична хајка, за притоа да уследат нови високо образувани (читај ПАРТИСКИ) кадри. Или ќе одвалиш пак зелена колку да одбраниш нешто и да лизнеш уште малку од кафеавото. |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
![]() |
|||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
||
Џабе му објаснуваш.... Што и да кажеш, неговиот ретардиран мозок не го прима како информација... Има поставено фајрвол и прима исклучиво ретардирани информации спинувани од негови љубени.... |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
![]() ![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
горангорес ![]() Нов член ![]() Регистриран: 03.Септември.2013 Статус: Офлајн Поени: 5 |
||
сега ми текна ... во закон за работни односи пишува дека после 2 години работење со договор, мора после тоа да ти даде решение ... во случајов решението го дава Министерството, а не општината ... |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
....ova :
![]() ...za Tosho ! ![]() ...samo shto ne veruvam deka ima toj neshto...da ukljuchi .
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
||
Читајки го горниов извадок, што мислите, во која година се одвива дејството? (Помош: Се работи за период од 1991 до 2013 година)
А во врска со горниов цитат сакам да прашам „дали има пилот во авионов“? Треба ли ние да ги потсетуваме модераторите да ги почитуваат пропишаните правила или и овде се дигнало раце од се? Колку што знам на форумов не треба да се даваат лични навреди кон членовите, без оглед колку тие на некого пречат. Лесно е некоја своја фрустрација да се залечи со пишување навредливи коментари кон било кого. Се прашувам кое е задоволството од таквото обраќање? Сигурно си мислат: „Ете, арно му пишав дека е ретардиран, глуп, прост ... нека види како е...!“ Некои толку се занесуваат во изнаоѓање и употребување на „соодветни“ зборови, што воопшто и не помислуваат дека всушност со тоа го откриваат сопственото ниво на култура, образование, нивното воспитување, нивните маани, фрустраци, неостварени желби ... Р.Ѕ. Од досегашното искуство од овакви случаи, поради горниов мој коментар, не се сомневам дека кон мене ќе бидат испратени избрани зборови! Јбг, тоа ќе биде само потврда на досега реченото! |
|||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|||
![]() |
|||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
||
Во ова расуло на ебана демагогија...
на курајбери со рамни вратови... силеџии со 2 ипол цола мозок... кои држат лекции за демократија... за држава... екомонија... право... високи државни политики... ме болат муда бе... алооо... порано ме болеа само... ако некоја плавуша не ми даде... пошто со црнки сум немал проблеми... и онака сите две ми дадоа... ![]() Па така... штом еден копитар со купена диплома... за осмо бе... не за средно... таа му е у процедура... ми кажува дека оние кои зборат многу... завршувале кај Паско... бе... а ја се заќутувам како... п**ка под кошула... е тогаш... море... како самосебепрогласен... интелектуалец... помислувам да се соблечам на плоштад... кај Ацета... па кој како стигне... нека ебе бе брат... пошто и за е**ње сум... само... ко ќе размислам... уште колку има за е**ње.... ееееее.... П.С. Мојот речник е дефинитивно вулгарен... ама што да правам... ме тера така нешто... јер у ствари... размислеув на копитото да му ја донесам... Ерика Јонг... па се премислив... тешко дека ќе се уплаши од летење... таквите не се плашат од ништо... па дури ни од цела плејада... на изгубени души... што свираат курцу... како мене... Изменето од којсумјас - 05.Септември.2013 во 20:21 |
|||
![]() |
|||
||
Јас се извинувам што ВИЕ се најдовте нај засегнат од мојот пост, но со тоа само уште повеќе ми дадовте до знаење дека треба да ве ставам во истиот кош со ликот кон кого беше упатен мојот пост. П.С Никој не ве натера да ме влечете за јазик, ниту да ме цитирате, психо анализирате и културно навредувате (со тоа докажувате дека вашите лични фрустрации и недостатоци ги лечите преку анализирање на останатите, одбегнувајќи ја вашата мизерија) и слично, а најтраги(комичниот) момент е што за вашето мислење кое вие го имате за мене, со ИЗВИНЕЊЕ .... АМА ИЧ К...Ц НЕ МИ ЧУЕ .... |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
-aii.
![]() ...so svoite dubokoumni psihoanalizi na nekoi od tuka?
...... ![]() ..a be,...nemoj ti mnogu da gi frustrirash( so dojagnoza) lugjeto! ...koga i tretina bi bile kako ovie ''frustriranite''tuka,.... vo ovaa beda od zemja, ...bidi siguren deka nema vaka da ja percepiraat najgolem broj od nejzinoto ljudstvo,...mislam , ..deka e bedna i mizerna i.....! |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
||
Е арно ми кажавте!
Така ами како!? Што си замислувам јас, дека ќе ми ќутите?! Р.Ѕ. И немојте да речете дека не сум ви пријател, бидејќи сигурно после ова ваше ментално свршување, ќе се чувствувате подобро! ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Хм, баш ме интересира зошто се даде коментар на вториот дел од мојот претходен пост, а од заинтересираните страни не се даде одговор на прво-поставеното прашање?
|
|||
|
|||
![]() |
|||
aurelianus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
||
eden den,pritvorenite ke bidat proglaseni za heroji,a oslobodenite... lustrirani.
|
|||
8"
|
|||
![]() |
|||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
||
Абе да не беше овој златен Сител, ќе умрев глуп...
![]() Сме биле најмалку задолжени, најмалку бедни, со најмала невработеност, со најдобар БДП....и еден куп суперлативи.... ![]() Изгледа гледам, се дружам и контактирам само со клошарана ..... не сум знаел дека сме станале Швицарска на Балканов....
![]() |
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5556575859 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |