|
Какво образование имате? |
Внеси реплика | страница <1 56789 20> |
Автор | |
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas imam zavrseno nekolku fakulteti i policiska akademija.
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I sto rabotis sega?
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
natalija.
Нов член Регистриран: 10.Август.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
viso vecerno i k*rs za policajci
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega 100% razlicno nego toa sto imam studirano. Site falkulteti bea bez nikakva vrska eden so drug
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
YESS
Нов член Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavrsiv fakultet, i so nadez deka ke prodolzam na postdiplomski studii vo Grcija. Toa e mojata zelba
|
|
UK25
Сениор Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Obrazovanie: Ona shto im go otkriva na pametnite, i go krie od glupite, ogromnoto pole na nivnoto neznaenje!
Ja nekade 7mo stasav koga go procitav pogornoto od Mark Twain i tuka mislam deka prestana moeto 'obrazovanie' i pocna mojata depresija :)
|
|
begu
Сениор Регистриран: 30.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bez obrazovanie ne ke bev kade sto sum sega so posebna kancelarija i se nadevam zadovolni stranki .
|
|
Vlade
Сениор Регистриран: 14.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavrsiv fakultet pred poveke godini, rabotam na strukata. Ona sto ne sum go zavrsil e moeto vospitanie, koe, verojatno, ke trae cel zivot. Ako, bas e interesno.
Samo da ti kazam UK25 deka si na dobar pat. Kolku i da ti zvuci ova paradoksalno, sepak, mislam deka me razbiras sto sakam da ti kazam.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imame golemo znaenje na raboti koi nikogas nema da ni pritrebaat...
imam zavrseno fakultet... ucevme i visa matematika.... no infizitimalen racun vo zivotot ne primeniv... vo materijalna smisla poveke profitiraa onie koi sto nemaa obrazovanie... |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam zavrseno fakultet... ucevme i visa matematika.... no infizitimalen racun vo zivotot ne primeniv... vo materijalna smisla poveke profitiraa onie koi sto nemaa obrazovanie... |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu brzo pomina :(:(:(
(ne deka sekoj den ne se nadograduvame i obrazuvame)
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=marco_antony]imame golemo znaenje na raboti koi nikogas nema da ni pritrebaat...
imam zavrseno fakultet... ucevme i visa matematika.... no infizitimalen racun vo zivotot ne primeniv... vo materijalna smisla poveke profitiraa onie koi sto nemaa obrazovanie... [/QUOT] Toa beshe zrtvuvana generacija...zatoa |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |