![]() |
|
Принц на бел коњ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 40> |
Автор | ||
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zoshto dozvoli????? |
||
|
||
![]() |
||
Kroki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
|
||
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
||
![]() |
||
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
|
nema princ...moze samo na konji da naletas(gi ima pun k*rac i u site boi)
|
||
![]() |
||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
|
gresis
mnoguuuuuuuuuuuuuuu |
||
![]() |
||
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
|
A ti da ne znaes nekoj princ?U toj slucaj te molam prati mi go! |
||
![]() |
||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
|
ne znam princ
no tvojata sudbina mozam slucajno da znam koj znae? |
||
![]() |
||
malecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 185 |
|
Можда сум уште млада
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Kockar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
|
Malecka ..celo vreme kruzat princovi na bel konj okolu tebe ...treba samo da gi vidis...ali ima vreme ke gi vidis ..samo gledaj da se zalubis vo princot ...nemoj vo konjot
![]() |
||
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
||
![]() |
||
malecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 185 |
|
Не бе коцкар, не се секирај...уствари ја си го најдов принцот и ептен се заљубив...ама он уште нема појма за тоа!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од malecka - 19.Септември.2006 во 15:23 |
||
![]() |
||
elizabeta ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
|
ama koga ke doznae i toj ke se zaljubi vo tebe
![]() |
||
![]() |
||
ivana_zi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
|
Принц на бел коњ...звучи тооооооооооолку убаво, а тооооооооооооолку нереално...
![]() |
||
![]() |
||
M I L A ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
covek koga saka ne saka saka samo so srceto i mislite tuku saka i so dusata!!! |
||
zivej go zivotot maximalno i ic ... da ne te boli za sve ostalo...
|
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
За мене може и принцот и коњот
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
|
Jas si go najdov princot(barem taka mislam) |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |