![]() |
|
Начини да го фатите партнерот како вара? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Автор | |
clemclem ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 31.Август.2006 во 14:58 |
Nacini da go fatite partnerot kako ve vara?
Primeri... |
|
if all of your wishes are fulfilled many of your dreams will be destroyed!
|
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Glasam da se zatvori temata za opsto dobro ![]() |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Ќе му дадеш да се напие од серумот за кажување на вистината и ќе го прашаш се што те интересира
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
a jas go znam ....serumot ...haahhahaha....javete se ....mozebi kke vi kazam
|
|
......
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
sta ce ti to...ako treba da doznaes ke doznaes, ako ne doznaes, znaci vesto go kriel/a toa ...normalno od obzir kon tebe
![]() |
|
![]() |
|
максимус ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 153 |
ako imate redoven sex nema sansi da ve prevari,vo toa sum siguren,ili pak ne ve biva pa posle mozno e se |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
ima sansi i togas, ima primeri i primeri
|
|
![]() |
|
igor_smf ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
Nema nacin
![]() |
|
igor_77
|
|
![]() |
|
максимус ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 153 |
e pa togas na edniot mu fali nesto,sto .otkrij sam
![]() |
|
![]() |
|
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
voa nindzava ,,,,,mislev deka e nekoe zabuleno detiste ...ama imalo nesto pametno detevo vo nego .....sekoja cest na odgovorot
![]() ![]() |
|
......
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
sam ke si kaze
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Не наоќам начини едноставно ако ме вара и ако се деси да дознаам или да го фатам на дело знаачи и судбината ми налага да го оставам и ми кажува дека непто не е во ред или типот не е за мене ! А сега да го следам или пак да организирам луѓе да го пратата ислам ми е многу сељачки и застарена финта
![]() ![]() ![]() ![]() Оставама и самата интуиција да ме води која е најточна!!
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Таму у Германија кажуваат? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
ice_dmx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
abe toa e u moda be luge kako bez varanje monotono je
![]() ![]() |
|
dudenz
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |