|
ПОМОШ ! |
Внеси реплика |
Автор | |
soncencence
Нов член Регистриран: 26.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 26.Август.2013 во 03:12 |
Ме интересира една информација ако можи некој да ми помогни.. Неодамна дознав дека сум посвоена и ме интересира да знам коj се моите биолошки родители. Дали знаете некој начин или каде да се обратам каде што ќе можам да откријам.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво
разбери во која болница си родена и таму треба да пишува кои се ти родителите . Барем која мајка те е родила . Штом дознаеш нивните имиња оди во општината или полицијата каде си родена и таму побарај луѓе со такви имиња .
Изменето од емил - 26.Август.2013 во 06:25 |
|
soncencence
Нов член Регистриран: 26.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Но од кој да разберам е цел проблем :(
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најверојатно во центар за социјални работи. Мислам дека тие се одговорни за посвојувања.
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |