|
DEJA VU |
Внеси реплика | страница 123 12> |
Автор | |
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Август.2006 во 15:35 |
Dali veruvate vo De za vu odnosno.?? Da vi se slucuvaat raboti koi prethodno gi imate videno ili slicno. Mene mnogu cesto mi se slucuva toa, mi se cini deka mnogu raboti si imam videno na son ili pak mi se imat sluceno. P.S Neznam dali tocno go napisav zborot no ako ima nekoja korekcija kazete. |
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не толку често ама ми се има случено
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми се случило да правам нешто или да разговарам а во моментот чувствувам дека веке тоа се има случено како да сум го сонувала дека тоа баш така ке биде,и језа ме ваќа бидејки неможам да си објасна зошто е тоа така
|
|
Acid Burn
Нов член Регистриран: 16.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene mi se ima nesto takvo sluceno, ne tolku cesto ama dovolno za pamtenje.
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi se ima sluceno,ama znae li nekoj da go objasni? mi imaat kazano deka toa e nesto sto ti se slucilo vo prethodniot zivot,pa sega zatoa ti izgleda poznato,vo sto ne veruvam
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
do sega mi se ima sluceno milion pati.. nekogas e tolku jako secavanjeto, sto mornici me lazat po celoto telo....
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci na poveketo mu se slucuva. I ako znae nekoj da ni objasni nesto poveke za toa.
Pozdrav |
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ako nekogas povece razmisluvam za taa situacija, se si mislam deka nekoga toa i sum go sonuvala nekogas.....
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
creeper
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
www.creeper.blog.com.mk
www.silence.blog.com.mk |
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
De ja vu e spojka koja ni ja praka potsvesta , kratok blic, na toa sto bilo vo nasata glava...potsvesta ja znae i idninata i minaototo i vo toj moment na de ja vu ... nekontrolirano ni go ispraka signalot koj trae kratko bidejki e nepovikan....
Se e vo covekot i negovata potsvest koja pravi cuda |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uuuuuuuuuuu, posleden pat koga doziveav deza vu mi bese tolku realno, kako nekoj film da mi odigra pred oci....
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ми се има случено и баш ми изгледаше толку реално како да срватно некогаш се има случено истата ситуација
|
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Statisticki podatok e deka 80% od lugeto dozivuvaat de za vu poveke pati u zuvotot so razlicen intenzitet,taka da retkost e nekoj sto go nema pocustvuvano.Ama,ako mnogu cesto si ubeden deka stvarite so gi gledas,custvuvas itn.,se de za vu,onda toa e znak deka potencijalno stradas od sizofrenija ili od nekoe drugo psihisko poremetuvanje. Inace zborot e francuski i se pisuva deja vu,ali niso strasno moze da projde i kao de za vu |
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многупати ми се има случено да чуствувам дека нешто не ми е непознато...т.е. одредени ситуации или моменти се како дел од минато кои се појавуваат секундарно...... |
|
Внеси реплика | страница 123 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |